Brudepar til bryllupskaken

11 mai, 2022

Planlegger du bryllup i sommer? Da er det mye å stå i, men det er de små detaljene som teller! Som et håndmalt brudepar på toppen av kaken.

Les hele artikkelen

Bøyelige trelister - snarveien for gamle møbler

27 april, 2022

Med bøyelige treornamenter kan man gi de gamle slitte møblene et skikkelig ansiktsløft.

Les hele artikkelen

Krukker av flettede grener

20 april, 2022

En fin måte å bruke naturens ressurser på, er lage krukker av flettede grener. Når man allikevel skal rydde i hagen, er det fint å kunne bruke kvistene til noe dekorativt. Pass på å flette før seljen blomstrer.

Les hele artikkelen

Kaninpute til barnerommet

13 april, 2022

Pute eller kosedyr? Eller begge deler- alt i ett! Pute med kaninører, sovende øyne og snute blir en kosevenn på barnerommet.

Les hele artikkelen

Fuglerede blant grenene

06 april, 2022

Om våren plukker vi de etterlengtede første vårblomstene. Så hvorfor ikke lage et tre - med fuglerede og alt? La naturen inspirere deg til påskens vakreste dekorasjoner.

Les hele artikkelen

Quillingegg i fantasifulle ulike former

30 mars, 2022

Papiregg, laget med quilling teknikk pynter fint opp i påskeriset. Med noen få papirstrimler og litt lim kan man lage vakre, fantasifulle egg med gammel teknikk, flere hundre år gammel.

Les hele artikkelen

Filtede påskeharer

23 mars, 2022

Små søte ullharer har etter hvert blitt et vanlig innslag i vår påsketradisjon, en idé som opprinnelig kommer fra Tyskland. Ifølge legenden var det harene som verpet eggene til påske. Disse harene filter du enkelt og greit med isoporegg.

Les hele artikkelen

Bytt ut påske-egget med en fylt gulrot

16 mars, 2022

Tradisjonen med å la barna lete etter påske-egg fulle av godteri på påskeaften, er nok kanskje ikke noe man skal bryte. Men selve egget kan jo gjerne få en ny form - som f.eks en gulrot.

Les hele artikkelen

Krydderskilt av lufttørkende leire

09 mars, 2022

Krydderskilt av terrakottafarget leire er både dekorative og praktiske. Stemple det latinske navnet på vårløkene - eller skriv en liten hilsen når du gir bort planten i gave.

Les hele artikkelen

Snøklokke av krepp papir

02 mars, 2022

Nå starter det. Fuglene kvitrer, taket drypper og de første vårblomstene begynner å titte frem. Med inspirasjon fra dette kan man tyvstarte våren ved å lage snøklokker av krepp papir.

Les hele artikkelen

En krans til mamma

02 februar, 2022

Verdens beste mamma. Tenk så mange mødre det finnes i denne verden! Nå er snart morsdagen her, med kake, blomster, pakke…og en liten håndlaget krans av messingtråd.

Les hele artikkelen

Trustpilot