Lysestake av gamle skjeer

24 mai, 2023

Gi de gamle skjeene et nytt liv - som fine lysestaker. Loddet sammen, to og to, med hver sin lysholder blir skjeene til fine lysestaker og personlig bordpynt som kan brukes til både hverdags og fest.

Les hele artikkelen

Sommer og sløyfer i håret

17 mai, 2023

Nå når sommeren er like rundt hjørnet, er mulighetene mange for å pynte seg litt ekstra. En sløyfe i håret i klassisk Chanel-stil passer vel fint til både skoleavslutningen, sommerfesten og kanskje på morsdagen?

Les hele artikkelen

Puslebrikken som passer

10 mai, 2023

Hverdagen er ofte et puslespill som kan være vanskelig å få til å fungere. Blir det enklere med ekstra store biter? Brikker i skinn kan i alle fall gjøre hverdagen litt morsommere.

Les hele artikkelen

Tiara til sommerens fester

03 mai, 2023

Sommeren er høysesong for feiring av alle slag; eksamen, konfirmasjon, dåp og bryllup. En fin tiara laget av tynn messingtråd og skinnende perler er et personlig tilbehør som passer godt å bruke ved ulike anledninger.

Les hele artikkelen

Livbøyekrans på døren

26 april, 2023

Med et lite sideblikk til den klassiske livbøyen blir den røde og hvite dørkransen en morsom dekorasjon. Passer både ute og inne, hjemme og på hytta.

Les hele artikkelen

Lampeskjerm av vaskbart papir

19 april, 2023

Med fint sammenkrøllet papir blir rynkene en dekorativ effekt. En lampeskjerm, laget av vaskbart papir kan krølles som du vil etter noen runder i vaskemaskinen.

Les hele artikkelen

Stilig oppbevaring av hårstrikkene

12 april, 2023

Det er ikke alltid så lett å holde styr på alle hårstrikkene og spennene og dessuten finne akkurat den du leter etter. Oppbevaring til strikkene og hårspennene lager du selv – like praktisk som den er stilig!

Les hele artikkelen

Vase med skinnfutteral

05 april, 2023

Noen ganger rekker det med fornyelse i form av litt nye klær. En anonym vase kan bli helt forandret med nytt skinnfutteral med snøring foran.

Les hele artikkelen

Påskehare på tallerkenen

29 mars, 2023

Påsken må ikke bestandig være av det knallgule slaget. Et mer utradisjonelt påskebord dekker du med serviettringer du lager selv – med et lite innslag av påskeharen.

Les hele artikkelen

Gaveposer med noe godt i

22 mars, 2023

Nå er det på høy tid å komme i gang med påskeverkstedet. Gaveposer med påskegodteri eller noe annet godt er både morsomt å lage - og gi bort. Blir det en påskehare eller en påskekylling som ruger på ditt godteri?

Les hele artikkelen

Eggeglass med terazzoeffekt

15 mars, 2023

Et eggeglass kan se ut på mange ulike måter, støpt i Jesmonite kan du også lage din egen støpeform. Eggeglasset med terazzoeffekt passer fint til frokostbordet i påsken.

Les hele artikkelen

Skulptur med fuglerede laget av jerntråd

08 mars, 2023

Nå lengter vi etter våren, fugler som kvitrer og nyverpede egg! Egget er et symbol på nytt liv og får en sentral plass i denne dekorative skulpturen.

Les hele artikkelen

Påskeharen banker på

01 mars, 2023

Det er vår i luften og snart er påsken her. En påskehare på døren, med ører laget av skinn og filt er en morsom krans å henge opp til påske.

Les hele artikkelen

Myk og ullaktig lampeskjerm av fosshape

22 februar, 2023

Hvit som snø og myk som en lue er denne lampeskjermen du enkelt lager selv. Klipp, sy og form den i fasong som du vil. Når du så varmer opp materialet, stivner det og holder fasongen - perfekt til en slik lampeskjerm.

Les hele artikkelen

Veggklokke av klassisk trepalett

15 februar, 2023

En klassisk trepalett kan faktisk være like dekorativ som et maleri. Bruk paletten som urskive til en veggklokke og mal med ulike farger på klokkeslagene.

Les hele artikkelen

Bokmerker med flagrende sommerfugler

08 februar, 2023

Vinterferien innbyr ikke bare til tid i skisporet og i akebakken. Man får også god tid til å lese – og dyrke sine hobbyer! Bokmerker med flagrende sommerfugler er en fin kombinasjon av både hobby og lesing, og er dermed en perfekt vinterferieaktivitet til alle som ønsker en pust i bakken.

Les hele artikkelen

Duftende lavendelposer og hjemmelaget badesalt til din kjære

01 februar, 2023

Er sommeren langt unna enda og det er kaldt ute, er det tid for litt varme! Hjemmelaget badesalt og velduftende lavendelputer er en fin gave til noen du liker ekstra godt.

Les hele artikkelen

Strikket ull-lue med vrangbord

25 januar, 2023

En god og varm lue i klassisk Lovikkagarn passer perfekt på denne tiden av året. Selv vi som ikke er så vane med å strikke, kan få et jevnt og fint resultat ved å bruke en strikkering.

Les hele artikkelen

Klassisk skinnbelte

18 januar, 2023

Belte eller livrem. Kjært barn har mange navn. Lag ditt eget skinnbelte, det er både morsomt og enkelt. Et perfekt prosjekt å starte med for alle som ikke har jobbet med lær tidligere.

Les hele artikkelen

Potte med spiler

11 januar, 2023

Resirkuler! Den tomme male- eller hermetikkboksen kan få et nytt liv som blomsterpotte. Med litt spraymaling og svartmalte trespiler kan du forvandle søppel til nytt interiør hjemme.

Les hele artikkelen

Bilde med maskeringstape

04 januar, 2023

Strektegninger? Kanskje, men noen ganger er det ikke mer enn bare noen få streker som skal til for å forvandle et tomt lerret til et kunstverk. Utstyrt med maskeringstape, pensel og akrylmaling blir du snart en dreven kunstner.

Les hele artikkelen

Nyttårsklokken ringer

28 desember, 2022

Tikk-takk, tikk-takk, tikk-takk … nedtellingen til det nye året er i gang og gjestene er på plass. Med en klokke på bordet er det enkelt å følge med når kvelden nærmer seg 24.00.

Les hele artikkelen

Et skinnende Eiffeltårn

21 desember, 2022

Gull og glitter kan man ikke få for mye av når det lakker og lir mot jul. Dette lille Eiffeltårnet i trådsløyd og glitter passer perfekt som dekorasjon til både jul og nyttår. En dekorasjon som varer lenge!

Les hele artikkelen

En liten juleby i vinduskarmen

14 desember, 2022

I stedet for den klassiske julekrybben … kan man bygge en liten juleby med snøhvite hus og med en skinnende stjernehimmel over.

Les hele artikkelen

Skøyter med skinnende detaljer

07 desember, 2022

Filtkledde skøyter med glitrende skinner til å henge opp i juletreet; årets søteste julepynt syr du selv av myk filt.

Les hele artikkelen

Nisselue til gløggen

30 november, 2022

Gløggflasken forvandles til en nisse med en enkel pappkjegle i filt, og nissen blir en fin gave å ta med til adventsfesten.

Les hele artikkelen

Snømenn i juletreet

23 november, 2022

Oftest gjør snøen en kjapp gjesteopptreden før den så smelter raskt bort igjen. Ønsker du deg en mer pålitelig snømann bør du lage den i andre materialer.

Les hele artikkelen

Glass med englevakt

16 november, 2022

Skulle du noen ganger ønske at du hadde en engel på skulderen eller hvorfor ikke på glasset? Når årets første gløgg skal serveres, får englene ta plass på kanten av glasset.

Les hele artikkelen

Lag dine egne former til pepperkakehuset

09 november, 2022

Nå er tiden snart inne for å bake pepperkakehus. I år har vi byttet ut det tradisjonelle taket med trappegavler, og formene lager du selv av tynne metallplater.

Les hele artikkelen

Som sopper i jorden…

02 november, 2022

Få planter er vel så dekorative som fluesoppen. Med sin røde hatt og hvite prikker – og sin forræderske gift, har den stått modell for kunsten i hundrevis av år, ikke minst når det nærmer seg jul.

Les hele artikkelen

Slips til Farsdagen

26 oktober, 2022

Slips til pappa på farsdagen? Selv om slipset er pent, kan det for noen føles som en tvangstrøye rundt halsen. På nøkkelknippet blir det noe helt annet, en perfekt gave til Farsdagen.

Les hele artikkelen

Høstprosjekt i regnbuens farger

19 oktober, 2022

En regnbue eller to kan bli et fint anheng på skolesekken. Det perfekte høstprosjektet.

Les hele artikkelen

Skjelett på bordet

12 oktober, 2022

Skummel, skremmende eller bare dødsfint? All Halloweenpynt skal jo helst ha litt av alt. Skjeletthånden med krokete fingre og lange negler er en passelig skummel dekorasjon når helgen nærmer seg.

Les hele artikkelen

Halloween og flaggermus for store og små

05 oktober, 2022

Bu-huuu! Snart begynner festen og hele familien er invitert. Flaggermus, laget av lær har landet på alt fra diademer og hårspenner til sløyfer og sko.

Les hele artikkelen

Dekorative gresskar av svart metalltråd

28 september, 2022

Klokken har slått sine slag og Askepotts vogn har blitt til et gresskar! Eller er det Halloween som står for døren? Med en rull svart metalltråd og en tang lager du enkelt disse karakteristiske og dekorative gresskarene.

Les hele artikkelen

Eikenøtter av egg

21 september, 2022

Når alle blomstene har visnet ute, er kanskje tiden inne for mer holdbare høstdekorasjoner? Litt store gullskimrende eikenøtter lager man av egg, sprayet med gullmaling og litt grov hyssing/tråd.

Les hele artikkelen

Som sopp i skogen - høstens fineste dekorasjon?

14 september, 2022

Kantareller, skivesopp eller kremler? Nå er det soppsesong, men husk at ikke all sopp er spiselig - noen er bare en pryd for øyet.

Les hele artikkelen

Glassbrikke i kork – skjært ut som høstløv

07 september, 2022

Høsten er her med innekos, tente lys og pyntede bord. Middagsbordet blir så fint med glassbrikkene utformet som høstløv i kork.

Les hele artikkelen

Pompom i tyll – Dusjsvamp

31 august, 2022

Før kunne du finne den fine tyll svampen på bestemors bad, kanskje du har ser det i dag også? Like dekorativ som praktisk. La oss prøve!

Les hele artikkelen

Hvitkalkede vaser

24 august, 2022

Disse rustikke vasene har en overflate som ser ut som hvit kalk. Med modelleringsmasse forvandler du vanlige glasskrukker til vakre vaser for sesongens blomster.

Les hele artikkelen

Girlander med sommerfugler og øyenstikkere

17 august, 2022

Flagrende sommerfugler og summende øyenstikkere hører sensommeren til. La de fly langs en girlander over bordet på slutten av sommeren.

Les hele artikkelen

Knyt en knute - av lufttørkende leire

10 august, 2022

Knyt en knute; en enkelknute, dobbelknute eller en båtmannsknop. Foruten å være praktiske er de i tillegg pene å se på! Med litt leire formes anvendelige knuter som små skulpturer og brukes sammen med sommerblomstene.

Les hele artikkelen

Fluesmekker i lær

03 august, 2022

Svirrende fluer hører til med sommeren. Med en fluesmekker på nært hold, kan man forkorte den plagsomme atferden og samtidig gjøre det med stil!

Les hele artikkelen

Vindfisk - en krysning mellom et fugleskremsel og et flagg

27 juli, 2022

La en vindfisk fylle lungene med luft og seile med vinden! Bonusen er at fuglene holder seg vekk og i tillegg viser vindretningen i sommerbrisen.

Les hele artikkelen

Japanske tegn med akvarell

20 juli, 2022

Til og med den enkleste kalligrafi kan bli vakker kunst. Med et vakkert akvarellpapir, blekk og en bra pensel er du bare noen få penselstrøk unna.

Les hele artikkelen

Bordstativ til olje og eddik

13 juli, 2022

På kjøkkenet har man som regel alltid olje og eddik lett tilgjengelig når man lager mat. Et fint stativ med praktiske håndtak på sidene lager du enkelt av en lærbit og en trelist.

Les hele artikkelen

Søte små fyrtårn til sommerbordet

06 juli, 2022

Sommerens søteste bordkortholder er små fyrtårn i de klassiske fargene; rødt, hvitt og blått. Fyrtårnene er også hyggelig å lage på rolige sommerdager i ferien.

Les hele artikkelen

Kjøkkenklokke med kasserolle som urkasse

29 juni, 2022

Er tiden inne for noe nytt til kjøkkenet? En ny/gammel kjøkkenklokke med en brukt kjele eller en kakeform som urkasse blir et fint interiør til kjøkkenet.

Les hele artikkelen

Jeansveske med skulderrem av tau

22 juni, 2022

Strandveske i jeansstoff med skulderrem av tau, passer fint å bruke på sommerens utflukter.

Les hele artikkelen

Bondesjakk med sommersteiner

15 juni, 2022

Glatte, fine steiner fra strendene er enkelt å plukke med seg og bevare som et sommerminne. Med litt maling blir steinene til et fint bondesjakk,som kan brukes på late feriedager.

Les hele artikkelen

Feststang til sommerens fester utendørs

08 juni, 2022

Lag en feststang til utebordet med et brett i bunnen til mat og drikke. Passer både til St.hans og andre festlige anledninger i sommer!

Les hele artikkelen

Nøkkelholder med flettet lærrem

01 juni, 2022

Hold orden på nøklene med en nøkkelholder- både praktisk og fint. Dessuten er det et morsomt prosjekt for alle som liker lærsløyd.

Les hele artikkelen

Flettet taumatte til sommerbordet

25 mai, 2022

En mindre modell av den klassiske taumatten blir et fint gryteunderlag til sommerbordet.

Les hele artikkelen

Til alle flaggdagene!

18 mai, 2022

Forsommeren er en tid full av høytider. Vi feirer nasjonaldagen, konfirmasjoner og skoleavslutninger allerede før St.hans. Ekstra fint blir festbordet, dekket med bordkort med motiv av blått hav og med flagget til topps. Med det blå og gule båndet sender vi samtidig en tanke til alle som ikke har det like bra i verden akkurat nå.

Les hele artikkelen

Brudepar til bryllupskaken

11 mai, 2022

Planlegger du bryllup i sommer? Da er det mye å stå i, men det er de små detaljene som teller! Som et håndmalt brudepar på toppen av kaken.

Les hele artikkelen

Bøyelige trelister - snarveien for gamle møbler

27 april, 2022

Med bøyelige treornamenter kan man gi de gamle slitte møblene et skikkelig ansiktsløft.

Les hele artikkelen

Krukker av flettede grener

20 april, 2022

En fin måte å bruke naturens ressurser på, er lage krukker av flettede grener. Når man allikevel skal rydde i hagen, er det fint å kunne bruke kvistene til noe dekorativt. Pass på å flette før seljen blomstrer.

Les hele artikkelen

Kaninpute til barnerommet

13 april, 2022

Pute eller kosedyr? Eller begge deler- alt i ett! Pute med kaninører, sovende øyne og snute blir en kosevenn på barnerommet.

Les hele artikkelen

Fuglerede blant grenene

06 april, 2022

Om våren plukker vi de etterlengtede første vårblomstene. Så hvorfor ikke lage et tre - med fuglerede og alt? La naturen inspirere deg til påskens vakreste dekorasjoner.

Les hele artikkelen

Quillingegg i fantasifulle ulike former

30 mars, 2022

Papiregg, laget med quilling teknikk pynter fint opp i påskeriset. Med noen få papirstrimler og litt lim kan man lage vakre, fantasifulle egg med gammel teknikk, flere hundre år gammel.

Les hele artikkelen

Filtede påskeharer

23 mars, 2022

Små søte ullharer har etter hvert blitt et vanlig innslag i vår påsketradisjon, en idé som opprinnelig kommer fra Tyskland. Ifølge legenden var det harene som verpet eggene til påske. Disse harene filter du enkelt og greit med isoporegg.

Les hele artikkelen

Bytt ut påske-egget med en fylt gulrot

16 mars, 2022

Tradisjonen med å la barna lete etter påske-egg fulle av godteri på påskeaften, er nok kanskje ikke noe man skal bryte. Men selve egget kan jo gjerne få en ny form - som f.eks en gulrot.

Les hele artikkelen

Krydderskilt av lufttørkende leire

09 mars, 2022

Krydderskilt av terrakottafarget leire er både dekorative og praktiske. Stemple det latinske navnet på vårløkene - eller skriv en liten hilsen når du gir bort planten i gave.

Les hele artikkelen

Snøklokke av krepp papir

02 mars, 2022

Nå starter det. Fuglene kvitrer, taket drypper og de første vårblomstene begynner å titte frem. Med inspirasjon fra dette kan man tyvstarte våren ved å lage snøklokker av krepp papir.

Les hele artikkelen

En krans til mamma

02 februar, 2022

Verdens beste mamma. Tenk så mange mødre det finnes i denne verden! Nå er snart morsdagen her, med kake, blomster, pakke…og en liten håndlaget krans av messingtråd.

Les hele artikkelen

Glitter, glitter, glitter!

22 desember, 2021

På denne tiden av året kan man unne seg masse bling. Glitter fremhever både jule- og nyttårsfeiringen og glitter kan tilføres på mange ulike måter. Med rosetter på flasker og glass, serviettringer med glitter, coctailpinner, vimpler og fyrverkeri feirer vi det nye året.

Les hele artikkelen

Broderte pakkelapper

15 desember, 2021

Noen ganger er utsiden (nesten) like viktig som innsiden. Litt ekstra flid når man pakker inn gavene kommer ofte til uttrykk i detaljene. Broderte pakkelapper er like fine til julegavene som til nyttårs- og vertinne-gaven.

Les hele artikkelen

Kaffefilterholder under juletreet?

01 desember, 2021

Strikket, sydd og snekret. Hjemmelaget julegave, laget for hånd - mer personlig enn det kan det vel ikke bli? Her er et tips til en julegave som passer enhver kaffeelsker.

Les hele artikkelen

Filt-trær til bordet

24 november, 2021

Hva er vel julen uten grantrær? Granen er en viktig del av vår julefeiring. La disse filt-trærne få sin plass på bordet i julen.

Les hele artikkelen

Adventsgran av furulister

10 november, 2021

Snart er det advent! Med tente lys, gløgg, lussekatter og adventskalendere i alle tenkelige former. Dette adventstreet er skåret ut av vanlige furulister.

Les hele artikkelen

Lufttørkende leire til juleverkstedet

03 november, 2021

Juletrepynt, pakkelapper, bordkort og en hel liten by i vinterskrud. Alt kan lages av lufttørkende leire når vi endelig skal i gang med juleverksted igjen!

Les hele artikkelen

Bokhylle til kokebøkene

30 juni, 2021

De beste kokebøkene vil man gjerne ha lett tilgjengelig eller kanskje bare til pynt? Uansett – en enkel og fin hylle til kokebøkene lager man raskt av et par trelister og en lærrem.

Les hele artikkelen

Girlander av signalflagg

23 juni, 2021

Det maritime hører sommeren til. En girlander med signalflagg vil bli en fin dekorasjon til uteplassen eller verandaen. Med tekstilmaling og maskeringstape fikser man signalfargene.

Les hele artikkelen

DIY Hengekøye for late sommerdager

09 juni, 2021

Hengekøyen er en klassiker! Perfekt til late sommerdager, men også et perfekt DIY prosjekt til fridagene når kreativiteten slår til.

Les hele artikkelen

Lysende idé til veggen

05 mai, 2021

System og orden kan være en pryd i seg selv. Snekre en lysholder til veggen - både dekorativ og praktisk!

Les hele artikkelen

Filttrær til julebordet

09 desember, 2020

Det er hyggelig å dekke et vakkert bord når man venter gjester. Trær, som holder bestikket på plass og en liten eukalyptuskvist på hver kuvert, er klippet ut av tykk filt.

Les hele artikkelen

Pidestall i 50-talls-stil

23 september, 2020

Med et lite skråblikk til 50-tallet, kanskje? Pidestallene var før i tiden ganske stilige. Lag dette lite møbel med et par rundstaver og en list, dermed kan du sette potteplantene hvor du vil.

Les hele artikkelen

Påskehare til tekannen

01 april, 2020

En myk og søt liten påskehare holder tekannen varm. Eller er det skjulte påskeegg den lille haren ruger på?

Les hele artikkelen

Påske-egg i papir med gul eggeplomme

25 mars, 2020

Lag fine påske-egg av mønstret dekorpapir med eggeplomme av gul dusk. En morsom aktivitet for både barn og voksne.

Les hele artikkelen

Nye håndtak, et strøk maling og nytt liv

22 januar, 2020

Med et malingsstrøk og nye beslag kan gamle umoderne møbler få et nytt liv. En kommode i lakkert furu med profilerte kanter og furuknotter får et helt annet uttrykk med noen enkle grep.

Les hele artikkelen

Nøkkelring med eikenøtt i lær

25 september, 2019

Nå er det straks på tide å samle sammen eikenøtter og la de spire i en vase over vinteren. Eikenøtter er et vakkert høstsymbol! Eikenøtter i lær blir et fint anheng på nøkkelknippet.

Les hele artikkelen

Slipp sommerluften inn!

29 mai, 2019

En dørstopper som holder ytterdøren åpen på varme sommerdager er et must. Støp den selv i klassisk stil og med hull til tauet slik at den kan flyttes.

Les hele artikkelen

Brudekrone i messingtråd

24 april, 2019

Tiden for bryllup nærmer seg gjerne samtidig som sirenene blomstrer på forsommeren. Flere og flere ønsker mer personlige bryllup, og sommeren er årstiden da de fleste velger å gifte seg, og kirkeklokkene ringer jevnt og trutt. En håndlaget brudekrone er selve kronen på verket!

Les hele artikkelen

Fuglerede - borddekorasjon mens vi venter på våren

14 mars, 2018

Fuglene kvitrer utenfor vinduet og snart er det påske. Tiden er inne for å bygge rede og legge egg! Et fuglerede av bjørkeris med eggelys i midten blir en fin borddekorasjon mens vi venter på våren.

Les hele artikkelen

Telgje skjeer - perfekt for late dager

02 august, 2017

Late dager på bryggekanten, dager der man egentlig ikke har lyst til å gjøre noe, men allikevel blir litt rastløs. Slike dager er perfekte for et telgjeprosjekt. Med en kniv i den ene hånden og en trebit i den andre, har man den perfekte hobby, og skjeer og øser kan man aldri få for mange av.

Les hele artikkelen

Fastelavensris med fjær og glassprismer

29 mars, 2017

På denne tiden av året kan man begynne å ta inn ris og greiner som springer ut innendørs. Når det etter hvert begynner å spire ute også, finnes det vel knapt noen bedre tid på året. Det er ikke bare det tradisjonelle bjørkeriset som er vakkert å ta inn og se hvordan det langsomt spirer. Man kan plukke inn stort sett alt av greiner og kvister – eple, kirsebær, slåper med vakre blomster, men også selje, lønn, rogn eller ask. Tykke, treaktige greiner trenger varmt vann for å spire og utvikle blader. Selv om greinene ikke spirer kan de være veldig dekorative i en vase allikevel med litt fjær og annen pynt… Glassprismene vi har brukt er slipt av ekte krystallglass. De er litt tunge og trenger derfor en noe kraftig grein som holder de oppe, og prismene reflekter lyset fantastisk vakkert. Det kan også være morsomt å bytte ut de tradisjonelle fjærene i masse ulike farger og i stedet velge grønne fjær som matcher bladene sammen med naturfjær i ulike brune og grå sjatteringer. Vi har brukt: Kuleprismer Istapp-prismer og dråpeprismer Vokset lintråd til å henge prismene i Naturfjær Grønne fjær

Les hele artikkelen

Blå batikk – og shibori

27 april, 2016

Blå batikk og blå shibori føles veldig riktig akkurat nå. Begge metodene er eldgamle fargeteknikker som kan utføres i samme fargebad. Batikkmønsteret får man ved å knyte bånd eller gummistrikker rundt stoffet og på den måten få runde sirkler eller streker med utydelige, ufargede konturer. Batikken har kommet og gått i motebildet og som interiørdetalj gjennom alle tider. Shibori føles litt nyere i vår del av verden. Teknikken kommer opprinnelig fra Østen, fra Japan og forbindes ofte med den marineblå fargen, selv om også andre farger har blitt brukt gjennom historien. Både batikk og shibori er så kalte resist-fargingsteknikker, der man på ulike måter skaper mønstre som sprer seg ujevnt over stoffet. Man kan aldri helt forutsi resultatet, men det er kanskje også det som er sjarmen! Det er alltid like spennende å se resultatet…

Les hele artikkelen

Julestemning med kobbertråd og gammelt papir

08 desember, 2015

Den røde tråden denne uken… er kobbertråd. Et enkelt materiale, men samtidig så vakkert og anvendelig! Vikle noen runder rundt en gammeldags klesklype, bøy tråden til et par vinger og avslutt med en liten glorie. Vips, så har du en kjempefin bordkortholder til gløgglasset.

Les hele artikkelen

Trustpilot