Om oss

Sløyd-Detaljer - for deg med skapelyst!

Interessen for hobby og håndverk er større enn noensinne. Vi snekrer, strikker og lager ting som aldri før. Selv gamle moteklær og retro opplever nå en renessanse. Hos oss på Sløyd-Detaljer passer dette perfekt da kreativitet og hobby ligger oss varmt om hjertet. I mer enn 50 år har vi levert hobbyartikler og materialer til våre kunder. Vi har en filosofi om at mennesker trenger å bruke den kreative siden for å ha det bra, og for å leve et godt og lykkelig liv. Dette gjør vi vårt ytterste for å formidle til våre kunder.

     

 Forretningsidé

Vår forretningsidé er å selge forbrukermateriale og verktøy for hobby, håndverk og undervisningsformål.
Vårt sortiment - som består av ca 10.000 produkter - skal være så heldekkende som mulig for kreative skolefag, hobby og for proffe håndverkere samt for deg liker å ha en hobby for at du synes det er så fantastisk morsomt. Vi streber også etter å være miljøbevisste, både når vi velger sortiment og utformer våre arbeidsrutiner. Siden 2009 er vi ISO 14001 sertifisert.

Handle trygt

Vi er medlem av Norsk Distansehandel og sertifisert av Trygg e-handel. Det betyr ekstra trygghet for deg som kunde når du handler hos oss. Trygg e-handel har som oppgave å beskytte deg som kunde da det kun er stabile og seriøse e-butikker som kan bli sertifiserte. Les mer om Trygg E-handel og dine rettigheter på Sløyd-Detaljers sertifikat finner du på

Strenge krav

Sløyd-Detaljer har leverandører fra mange deler av verden. Det har vi for at vi skal kunne gi våre kunder den beste kombinasjonen av kvalitet, pris og service. Det er viktig for oss å ta vårt ansvar men også at våre leverandører tar sitt ansvar og følger gjeldende lover og regler. Vi krever av våre leverandører at de skal følge våre Code of conducts. Vi har avtale med leverandører som omfatter følgende:

- Overholdelse av lover og regler
- Helse/sikkerhet
- Arbeidsmiljø
- Miljø
- Kjemikalier
- Minstelønn
- Arbeidstid
- Forbud mot barnearbeid
- Organisasjonsfrihet
Vi håper du er fornøyd med oss både som selskap og våre produkter. Vi tar gjerne imot både ros og ris. Savner du et produkt eller ønsker å vite noe om selskapet eller våre produkter, så er vi her for deg. Velkommen!

 

 

Spara

Spara

Spara


Trustpilot