Om oss

Sløyd-Detaljer - for deg med skapelyst

"La kreativiteten være en del av livet"

 

Interessen for hobby og håndverk er større enn noensinne. Vi snekrer, strikker og lager ting som aldri før. Selv gamle moteklær og retro opplever nå en renessanse.

Hos oss på Sløyd-Detaljer passer dette perfekt da kreativitet og hobby ligger oss varmt om hjertet. I mer enn 50 år har vi levert hobbyartikler og materialer til våre kunder. Vi har en filosofi om at mennesker trenger å bruke den kreative siden for å ha det bra, og for å leve et godt og lykkelig liv. Dette gjør vi vårt ytterste for å formidle til våre kunder.

   

Vårt mål

Vi ønsker å inspirere alle til å bruke sine kreative evner og finne gleden i å lage noe selv. Det gjør vi ved å tilby idéer, kunnskap og produkter til gunstige priser.

Forretningsidé

Vår forretningsidé er å selge forbrukermateriale og verktøy for hobby, håndverk og undervisningsformål.
Vårt sortiment - som består av ca 10.000 produkter - skal være så heldekkende som mulig for kreative skolefag, hobby og for proffe håndverkere samt for deg liker å ha en hobby for at du synes det er så fantastisk morsomt. Vi streber også etter å være miljøbevisste, både når vi velger sortiment og utformer våre arbeidsrutiner. Siden 2009 er vi ISO 14001 sertifisert.

Kjerneverdier

  • Kreativitet
  • Engasjement
  • Bærekraft
  • Kundefokus
  • Kunnskap

Våre kjerneverdier er hjørnesteinene i virksomheten og gjenspeiler det vi anser som viktig. De er vår veiledning i hverdagen, både for hvordan vi behandler våre kunder og vår planet til hvilke beslutninger vi tar.

Handle trygt

Vi er medlem av Norsk Distansehandel og sertifisert av Trygg e-handel. Det betyr ekstra trygghet for deg som kunde når du handler hos oss. Trygg e-handel har som oppgave å beskytte deg som kunde da det kun er stabile og seriøse e-butikker som kan bli sertifiserte. 

Høye krav

Sløyd-Detaljer bruker leverandører fra store deler av verden for at vi skal kunne gi våre kunder den beste kombinasjonen av kvalitet, pris og service. Det er viktig for oss å ta ansvar, men også at våre leverandører tar ansvar og følger gjeldende lover og regler. Vi krever at våre leverandører overholder våre Code of conducts (etniske retningslinjer). Vi skriver avtaler med våre leverandører som inneholder følgende:

- Overholdelse av lover og regler
- Helse/sikkerhet
- Arbeidsmiljø
- Miljøhensyn
- Kjemikalier
- Minstelønn
- Arbeidstider
- Forbud mot barnearbeid
- Organisasjonsfrihet

På Sløyd-Detaljer har vi vår egen avdeling for produktutvikling, som utføres av våre ansatte. Materialsettene settes sammen med tydelige instruksjoner og forslag på hva du kan lage av materialet som settene inneholder, men selvfølgelig skal du også ha friheten til å bruke din egen fantasi. Vi samarbeider  med frittstående kreatører og våre leverandører når vi utvikler nye produkter.

Vi håper du vil trives hos oss, både som bedrift og med våre produkter. Vi tar gjerne imot både ros og ris. Savner du et og annet produkt eller vil vite mer om bedriften eller produktene, finnes vi her for deg. Velkommen skal du være!

Opphavsrett til bilder og tekster

Bilder, brukt av Sløyd-Detaljer på Internett, i kataloger, i annonser m.m. tilhører Sløyd-Detaljer eller våre leverandører, og er beskyttet i henhold til åndsverkloven.

Sløyd-Detaljer kan, etter avtale, gi forhandlere, aviser eller andre kommersielle media tilgang til våre bilder og tekster. Avtalen må være skriftlig og godkjent av vår markedssjef for å bli ansett som gyldig. Avtalen innebærer at bilder og tekster som brukes, skal tydelig henvises til kilden, dvs Sløyd-Detaljer og gjelder både trykt tekst og nettbutikken.

Det er tillatt å lenke sloyd-detaljer.no til spesifikke nettsteder eller produkter.​

Spara

Spara


Trustpilot