Girlander med kroker og kuler

21 juni, 2023

Et sted å henge fra seg strandbagen, morgenkåpen eller nøkkelknippet mens man tar seg et morgenbad - En girlander med fargerike trekuler og smijernskroker er praktisk, samtidig som girlanderen pynter opp på bryggen eller i badehuset.

Vi har valgt de klassiske signalfargene blått og rødt, kombinert med turkis og hvitt, inspirert av maritimt fiskeutstyr. Store trekuler på en snor med kroker blir en både dekorativ og praktisk girlander for alt man trenger å henge av seg ved sjøen.

Start med å maskere den nederste delen på kulen. Maskeringstapen settes ca ½ centimeter fra midten på kulen dersom kulen skal deles i tre felt. Det midterste feltet er da ca 1 centimeter bredt. Bruk en formbar maskeringstape og press den mot kulen slik at ikke malingen renner inn under tapen.

Klipp opp deler av en jerntråd, tre tråden gjennom kulen og lag en løkke. Heng kulene opp i et tre eller på en klessnor utendørs hvor du kan spraymale kulene.

Heng opp kulene og spray den første fargen. Spray heller flere tynne lag enn for tykt, la kulene henge og tørke. Husk beskyttelse for de små fargepartiklene i malingen. Vi anbefaler å bruke maske med støvfilter selv om man står utendørs og spraymaler.

Når malingen har tørket, fjerner du tapen og maskerer neste felt. Spray og gjør det samme på det tredje fargefeltet.

Tre alle kulene og krokene på en clipperline. Knyt en enkel knute mellom kulen og kroken slik at kroken henger rett under kulen. La det være like lang avstand mellom hver krok og kule slik at du får plass til det du skal henge opp i girlanderen. Avslutt med en hempe til å henge opp hele girlanderen i.

Enden på clipperlinen kan brennes lett med en lighter for å forhindre at den deler seg.Trustpilot