Skodd for nye eventyr

16 august, 2023

Sett ditt personlige preg - på skoene. Med fargerike penner til tekstil og lær fikser du de fineste skoene til skolestart!

Hvite sneakers kan være veldig fine, trendy og kule, men også kjempe–kjedelige. Det kan det bli en forandring på! Litt farge eller maling fikser det meste. Vil du ha et par sko som ingen andre på skolen har, kan du enkelt sette ditt personlige preg på skoene med noen fine tekstilpenner eller litt maling.

Det finnes ulike tekstilpenner å bruke hvis du vil tegne på skoene. Spraymaling og annen tekstilmaling som påføres med pensel kan også brukes.

Vi har brukt Poscapenner, som kan brukes på så og si alle materialer. Bruk varmepistol eller embossingføner slik at fargen fikseres og sitter godt.

Det kan være lurt å lage en skisse først med vanlig penn og papir før du setter i gang. Det går jo ikke å viske ut eller ombestemme seg når man først har begynt. Sett skoene ved siden av deg på bordet når du tegner, så du ser at det du vil tegne får plass på skoen.

En todelt regnbue ble vårt motiv. Vi valgte poscapenner med glitter, og resultatet ble masse fine farger med glitter.

Regnbuens farger er rød, orange, gul, grønn, blå, indigo og fiolett. Vi fulgte regnbuens farger i samme rekkefølge, men jukset litt med indigo og fiolett. Tegn en farge om gangen i en bue på ca 5 mm bredde til hver farge.

La fargen tørke godt og tørk deretter med en embossingføner i noen minutter. Pass på så det ikke blir for varmt.

Klar og skodd for nye eventyr!Trustpilot