Bordkortholdere til bryllupet

05 juni, 2024

Noen ganger er det de små detaljene som teller. Små bordkortholdere på plassen til bruden og brudgommen er den lille ekstra detaljen som løfter helhetsinntrykket på sommerbryllupet!

Enkle dreide trefigurer i klassisk Ludobrikke-snitt passer perfekt som bordkortholdere. Alt du trenger å gjøre er å skjære et snitt i toppen på trefigurens hode til bordkortet og deretter male de som et lite brudepar.

Det enkleste er å bruke en japansk håndsag slik at snittet blir rett og fint uten masse fliser. Bøketre er ganske hardt, men med en god sag går det helt greit. Sag dypt nok slik at det lille bordkortet sitter stødig i snittet.

Deretter er det bare å male eller tegne med Poscapenner på figurene. Har du tid og overskudd til å lage bordkortholdere til alle gjestene, kan det bli veldig fint å male de med gullmaling og deretter lage små figurer til brudeparet. Lag gjerne personlige bordkortholdere til alle gjestene, men det krever jo selvfølgelig både tid, tålmodighet og et visst talent. Et enkelt personlig brudepar som dette kan alle klare, dersom du kan male!

Vi tegnet bruden med hvit kjole og et hjerte foran, som også fungerer som utringning på kjolen og armer. Brudgommen fikk en enkel svart dress og sløyfe.

Vi pyntet bruden med en liten tyllbit og stakk sløret ned i sporet der bordkortet skal stå.

Selve bordkortene er laget av akvarellpapir. Det ser fint ut når man bretter og skjærer med en kniv slik at kantene blir litt ujevne og frynsete.

Vi har brukt fineliner og brushpenner til selve teksten.

Da er det bare å gjøre seg klar til bryllupsfest!Trustpilot