Nettinglampe med fugler

03 april, 2024

Fuglen er fri, men reiret er beskyttet av den gullskimrende hønsenettingen. Taklampen lager du av klassisk hønsenetting og et ringsett for lampeskjermer.

Les hele artikkelen

Dekorativ dørkrans med bjørkekvister og gullegg

13 mars, 2024

Hvem har verpet gullegg? Ønsk våren velkommen med en klassisk bjørkekrans, fint dekorert med gullegg og gåsunger.

Les hele artikkelen

Puter i faux chenille

06 mars, 2024

Blåfargen er in denne våren! Kornblå, lys blå, marineblå - og denimblå. Et par nye puter i blånyanser, sydd av gamle stoffrester er helt riktig og i tiden.

Les hele artikkelen

Tenk stort! Morsom innredningsdetalj på veggen

21 februar, 2024

Lag en stor knapp til veggen med klassiske korssting i midten. Knappen er en morsom interiørdetalj i tillegg til at du kan henge opp vesken, morgenkåpen eller håndkleet på den.

Les hele artikkelen

Bokhylle til pocketbøkene

24 januar, 2024

Det kan være vanskelig å få plass til alle bøkene. I et bokhus over nattbordet kan bøkene få sin egen praktiske plass, helt i nærheten. Bokhuset er snekret sammen av en hylleplate i eik.

Les hele artikkelen

Svart stativ til åtte krus

17 januar, 2024

Så praktisk det er å alltid ha favorittkruset i nærheten! Hele familien kan ha sitt favorittkrus framme med dette stativet som har plass til åtte krus.

Les hele artikkelen

Veggklokke fra julenissens verksted

15 november, 2023

Hvis du skal rekke å bli ferdig med julegavene til julaften, er det på høy tid å sette i gang! En veggklokke, til familie eller venner, er like morsom å lage som å gi bort i gave. Eller kanskje du bare beholder den selv...

Les hele artikkelen

Vegglampe av vevd rotting

01 november, 2023

Med en broderibue, en tynn trelist og en bit rotting lager du høstens fineste vegglampe. Vanskeligere er det ikke!

Les hele artikkelen

Adventshus til bordet

11 oktober, 2023

Lag en fin borddekorasjon av en lang husrekke med tente lys i vinduene. Bygg din egen lille by til advent med husfasader i ulike stiler.

Les hele artikkelen

Bilde med geometrisk mønster

04 oktober, 2023

Lag et dekorativt bilde med geometriske former. Lag din egen abstrakte veggkunst ved å klippe ut former av hvit Foamboard, som settes på en kontrasterende bakgrunn.

Les hele artikkelen

Ta det piano!

13 september, 2023

Noen ganger trenger man å ta det litt piano og bare la humla suse … La symbolikken få snakke for seg selv – i et personlig bilde.

Les hele artikkelen

Lag fine sopper, inspirert av naturen

06 september, 2023

Stor flott Skivesopp og god Steinsopp hører høsten til. Bli inspirert av alle de fine soppartene i naturen og lag fine minisopper.

Les hele artikkelen

Trådsløyd med eikeblader

30 august, 2023

Mal med tråd! Du kan bøye til et maleri med svartglødd jerntråd. Fyll på med fargeglade løv i kreppapir og en gullglinsende eikenøtt med en hatt i naturtråd.

Les hele artikkelen

Todelt fisk på putene

23 august, 2023

Delt glede er dobbel glede har vi hørt. Så ved å dele et motiv i to kan det jo bli dobbelt så stort. Skjønner du hva jeg mener?

Les hele artikkelen

Fiskeformet kleshenger

26 juli, 2023

En glad laks eller en skummel fisk? En kleshenger, formet som en fisk er en morsom interiørdetalj på sommerhytta og er et enkelt snekkerprosjekt.

Les hele artikkelen

Nøkkelbrett med påtrykk

19 juli, 2023

Et fat med avtrykk av en gammel nøkkel er et fint oppbevaringssted for nøklene. Stempelsilhuetten er skåret ut av en myk linoleumsmatte og rullet inn i leiren.

Les hele artikkelen

Skrevet i stein – med egen gravering på sommerglatte steiner

28 juni, 2023

Ingenting er skrevet i stein, sies det. Så feil kan man ta! Graver et navn eller et fint symbol på sommerglatte steiner og bruk steinene som duk-lodd eller bordkort.

Les hele artikkelen

Livbøyekrans på døren

26 april, 2023

Med et lite sideblikk til den klassiske livbøyen blir den røde og hvite dørkransen en morsom dekorasjon. Passer både ute og inne, hjemme og på hytta.

Les hele artikkelen

Lampeskjerm av vaskbart papir

19 april, 2023

Med fint sammenkrøllet papir blir rynkene en dekorativ effekt. En lampeskjerm, laget av vaskbart papir kan krølles som du vil etter noen runder i vaskemaskinen.

Les hele artikkelen

Stilig oppbevaring av hårstrikkene

12 april, 2023

Det er ikke alltid så lett å holde styr på alle hårstrikkene og spennene og dessuten finne akkurat den du leter etter. Oppbevaring til strikkene og hårspennene lager du selv – like praktisk som den er stilig!

Les hele artikkelen

Myk og ullaktig lampeskjerm av fosshape

22 februar, 2023

Hvit som snø og myk som en lue er denne lampeskjermen du enkelt lager selv. Klipp, sy og form den i fasong som du vil. Når du så varmer opp materialet, stivner det og holder fasongen - perfekt til en slik lampeskjerm.

Les hele artikkelen

Veggklokke av klassisk trepalett

15 februar, 2023

En klassisk trepalett kan faktisk være like dekorativ som et maleri. Bruk paletten som urskive til en veggklokke og mal med ulike farger på klokkeslagene.

Les hele artikkelen

Potte med spiler

11 januar, 2023

Resirkuler! Den tomme male- eller hermetikkboksen kan få et nytt liv som blomsterpotte. Med litt spraymaling og svartmalte trespiler kan du forvandle søppel til nytt interiør hjemme.

Les hele artikkelen

Bilde med maskeringstape

04 januar, 2023

Strektegninger? Kanskje, men noen ganger er det ikke mer enn bare noen få streker som skal til for å forvandle et tomt lerret til et kunstverk. Utstyrt med maskeringstape, pensel og akrylmaling blir du snart en dreven kunstner.

Les hele artikkelen

Pompom i tyll – Dusjsvamp

31 august, 2022

Før kunne du finne den fine tyll svampen på bestemors bad, kanskje du har ser det i dag også? Like dekorativ som praktisk. La oss prøve!

Les hele artikkelen

Hvitkalkede vaser

24 august, 2022

Disse rustikke vasene har en overflate som ser ut som hvit kalk. Med modelleringsmasse forvandler du vanlige glasskrukker til vakre vaser for sesongens blomster.

Les hele artikkelen

Girlander med sommerfugler og øyenstikkere

17 august, 2022

Flagrende sommerfugler og summende øyenstikkere hører sensommeren til. La de fly langs en girlander over bordet på slutten av sommeren.

Les hele artikkelen

Knyt en knute - av lufttørkende leire

10 august, 2022

Knyt en knute; en enkelknute, dobbelknute eller en båtmannsknop. Foruten å være praktiske er de i tillegg pene å se på! Med litt leire formes anvendelige knuter som små skulpturer og brukes sammen med sommerblomstene.

Les hele artikkelen

Japanske tegn med akvarell

20 juli, 2022

Til og med den enkleste kalligrafi kan bli vakker kunst. Med et vakkert akvarellpapir, blekk og en bra pensel er du bare noen få penselstrøk unna.

Les hele artikkelen

Søte små fyrtårn til sommerbordet

06 juli, 2022

Sommerens søteste bordkortholder er små fyrtårn i de klassiske fargene; rødt, hvitt og blått. Fyrtårnene er også hyggelig å lage på rolige sommerdager i ferien.

Les hele artikkelen

Kjøkkenklokke med kasserolle som urkasse

29 juni, 2022

Er tiden inne for noe nytt til kjøkkenet? En ny/gammel kjøkkenklokke med en brukt kjele eller en kakeform som urkasse blir et fint interiør til kjøkkenet.

Les hele artikkelen

Bøyelige trelister - snarveien for gamle møbler

27 april, 2022

Med bøyelige treornamenter kan man gi de gamle slitte møblene et skikkelig ansiktsløft.

Les hele artikkelen

Krukker av flettede grener

20 april, 2022

En fin måte å bruke naturens ressurser på, er lage krukker av flettede grener. Når man allikevel skal rydde i hagen, er det fint å kunne bruke kvistene til noe dekorativt. Pass på å flette før seljen blomstrer.

Les hele artikkelen

Kaninpute til barnerommet

13 april, 2022

Pute eller kosedyr? Eller begge deler- alt i ett! Pute med kaninører, sovende øyne og snute blir en kosevenn på barnerommet.

Les hele artikkelen

Snøklokke av krepp papir

02 mars, 2022

Nå starter det. Fuglene kvitrer, taket drypper og de første vårblomstene begynner å titte frem. Med inspirasjon fra dette kan man tyvstarte våren ved å lage snøklokker av krepp papir.

Les hele artikkelen

Grytekluter strikket av trikotgarn

16 februar, 2022

Med en rett strikkering er det enkelt å strikke rett, jevnt og tykt. Utmerket å bruke til grytekluter og underlag for kjeler, og er også en fin detalj på spisebordet.

Les hele artikkelen

Bokhylle til kokebøkene

30 juni, 2021

De beste kokebøkene vil man gjerne ha lett tilgjengelig eller kanskje bare til pynt? Uansett – en enkel og fin hylle til kokebøkene lager man raskt av et par trelister og en lærrem.

Les hele artikkelen

Girlander av signalflagg

23 juni, 2021

Det maritime hører sommeren til. En girlander med signalflagg vil bli en fin dekorasjon til uteplassen eller verandaen. Med tekstilmaling og maskeringstape fikser man signalfargene.

Les hele artikkelen

Lysende idé til veggen

05 mai, 2021

System og orden kan være en pryd i seg selv. Snekre en lysholder til veggen - både dekorativ og praktisk!

Les hele artikkelen

Brødkurv, laget av tau

03 februar, 2021

Tau, trelim og pensel. Det er alt du trenger til denne ukens smarte DIY-prosjekt. Når limet har tørket, er det bare å fylle på med nybakt brød.

Les hele artikkelen

Pidestall i 50-talls-stil

23 september, 2020

Med et lite skråblikk til 50-tallet, kanskje? Pidestallene var før i tiden ganske stilige. Lag dette lite møbel med et par rundstaver og en list, dermed kan du sette potteplantene hvor du vil.

Les hele artikkelen

Nye håndtak, et strøk maling og nytt liv

22 januar, 2020

Med et malingsstrøk og nye beslag kan gamle umoderne møbler få et nytt liv. En kommode i lakkert furu med profilerte kanter og furuknotter får et helt annet uttrykk med noen enkle grep.

Les hele artikkelen

Speil med lærhåndtak

06 november, 2019

Det perfekte entréspeilet - Et speil som man enkelt og raskt tar ned fra veggen og henger like enkelt tilbake, uten fare for at det går i stykker. Det er ikke så enkelt å finne det perfekte speilet i interiørbutikken, men det er heldigvis ikke spesielt vanskelig å lage det selv!

Les hele artikkelen

Vase med betongmaling

13 mars, 2019

En gammel vase fra det glade 80-tallet har her fått en oppdatering i 2020-stil. Med noen få strøk maling ble vasen forvandlet fra blank, rosa 80-tall til rå betong. Resirkulering og gjenbruk, men med en helt ny look. Helt riktig og veldig enkelt!

Les hele artikkelen

Kaktusstativ til klatreplanten

17 januar, 2018

80-tallets trendy tøffing har gjort comeback. Kaktusen er tilbake! Nå for tiden vises kaktuser som en del av interiøret i alle former og materialer, fra keramikk til tre og på tekstiler. Denne versjonen kan hvem som helst bøye av litt jerntråd for å gi klatreplantene en ny form. Alt du trenger er litt ståltråd og en tang.

Les hele artikkelen

Trustpilot