Girlander med sommerfugler og øyenstikkere

17 august, 2022

Flagrende sommerfugler og summende øyenstikkere hører sensommeren til. La de fly langs en girlander over bordet på slutten av sommeren.

Les hele artikkelen

Japanske tegn med akvarell

20 juli, 2022

Til og med den enkleste kalligrafi kan bli vakker kunst. Med et vakkert akvarellpapir, blekk og en bra pensel er du bare noen få penselstrøk unna.

Les hele artikkelen

Quillingegg i fantasifulle ulike former

30 mars, 2022

Papiregg, laget med quilling teknikk pynter fint opp i påskeriset. Med noen få papirstrimler og litt lim kan man lage vakre, fantasifulle egg med gammel teknikk, flere hundre år gammel.

Les hele artikkelen

Quilling-æg i fantasifulde og uregelmæssige former

30 mars, 2022

Æg af papir der er formet med quilling-teknik pynter smukt i påskeriset. Med et par sammenrullede papirstrimler og en smule lim kan du lave smukke og detaljerede æg ved hjælp af en teknik, der bygger på flere hundrede års historie.

Les hele artikkelen

Skift påskeægget ud med en fyldt gulerod

16 mars, 2022

Det er de færreste, der har lyst til at ændre på traditionen med at lade børnene lede efter slikfyldte påskeæg, men hvorfor ikke give påskeægget en ny form som en gulerod?

Les hele artikkelen

Bytt ut påske-egget med en fylt gulrot

16 mars, 2022

Tradisjonen med å la barna lete etter påske-egg fulle av godteri på påskeaften, er nok kanskje ikke noe man skal bryte. Men selve egget kan jo gjerne få en ny form - som f.eks en gulrot.

Les hele artikkelen

Snøklokke av krepp papir

02 mars, 2022

Nå starter det. Fuglene kvitrer, taket drypper og de første vårblomstene begynner å titte frem. Med inspirasjon fra dette kan man tyvstarte våren ved å lage snøklokker av krepp papir.

Les hele artikkelen

Broderte pakkelapper

15 desember, 2021

Noen ganger er utsiden (nesten) like viktig som innsiden. Litt ekstra flid når man pakker inn gavene kommer ofte til uttrykk i detaljene. Broderte pakkelapper er like fine til julegavene som til nyttårs- og vertinne-gaven.

Les hele artikkelen

Påske-egg i papir med gul eggeplomme

25 mars, 2020

Lag fine påske-egg av mønstret dekorpapir med eggeplomme av gul dusk. En morsom aktivitet for både barn og voksne.

Les hele artikkelen

Julestemning med kobbertråd og gammelt papir

08 desember, 2015

Den røde tråden denne uken… er kobbertråd. Et enkelt materiale, men samtidig så vakkert og anvendelig! Vikle noen runder rundt en gammeldags klesklype, bøy tråden til et par vinger og avslutt med en liten glorie. Vips, så har du en kjempefin bordkortholder til gløgglasset.

Les hele artikkelen

Julestemning med kobbertråd og gammelt papir

08 desember, 2015

I denne uge er den røde tråd lavet af kobber! Det er et enkelt materiale, der samtidig er utroligt smukt og virkelig brugbart. Vikl et par omgange rundt om en gammeldags tøjklemme, form et par vinger og afslut med en lille glorie. Voila! Nu har du lavet en fin holder til bordkortet, der kan sættes fast på kanten af glasset med gløgg.

Les hele artikkelen

Trustpilot