Rutete dørstopper til sommeren

03 juli, 2024

En trestokk med sjakkruter blir en praktisk og artig dørstopper. Den er enkel å flytte med håndtaket på den skråskjærte toppen.

Les hele artikkelen

Skogens skulpturer

26 juni, 2024

Der noen bare ser søppel, ser andre skulpturer! Gamle grå greiner i skogen kan se ut som vakre skulpturer med sine krokete greiner og patina.

Les hele artikkelen

Bordkortholdere til bryllupet

05 juni, 2024

Noen ganger er det de små detaljene som teller. Små bordkortholdere på plassen til bruden og brudgommen er den lille ekstra detaljen som løfter helhetsinntrykket på sommerbryllupet!

Les hele artikkelen

Stilig brillestativ

24 april, 2024

Nå er snart solbrillesesongen i gang. Med et brillestativ blir det enkelt å holde styr på brillene, samtidig som stativet er en morsom interiørdetalj.

Les hele artikkelen

Eggestativ med freste hull

27 mars, 2024

Server nykokte egg i påsken på eggestativ med utfreste hull. Ved å bruke Dremel multiverktøy går fresingen som en drøm!

Les hele artikkelen

Tenk stort! Morsom innredningsdetalj på veggen

21 februar, 2024

Lag en stor knapp til veggen med klassiske korssting i midten. Knappen er en morsom interiørdetalj i tillegg til at du kan henge opp vesken, morgenkåpen eller håndkleet på den.

Les hele artikkelen

En lysende idé til Valentinsdagen

31 januar, 2024

I stort format blir fyrstikken en morsom gave å gi bort til noen du er glad i – kanskje sammen med en bukett franske tulipaner.

Les hele artikkelen

Bokhylle til pocketbøkene

24 januar, 2024

Det kan være vanskelig å få plass til alle bøkene. I et bokhus over nattbordet kan bøkene få sin egen praktiske plass, helt i nærheten. Bokhuset er snekret sammen av en hylleplate i eik.

Les hele artikkelen

Svart stativ til åtte krus

17 januar, 2024

Så praktisk det er å alltid ha favorittkruset i nærheten! Hele familien kan ha sitt favorittkrus framme med dette stativet som har plass til åtte krus.

Les hele artikkelen

Vegglampe av vevd rotting

01 november, 2023

Med en broderibue, en tynn trelist og en bit rotting lager du høstens fineste vegglampe. Vanskeligere er det ikke!

Les hele artikkelen

Adventshus til bordet

11 oktober, 2023

Lag en fin borddekorasjon av en lang husrekke med tente lys i vinduene. Bygg din egen lille by til advent med husfasader i ulike stiler.

Les hele artikkelen

En kiste til skattene

09 august, 2023

En skattekiste, et smykkeskrin - eller kanskje en hemmelig kasse til tingene som bare er dine? Med litt maling og lær forvandler du en vanlig trekasse til en personlig skattekiste.

Les hele artikkelen

Fiskeformet kleshenger

26 juli, 2023

En glad laks eller en skummel fisk? En kleshenger, formet som en fisk er en morsom interiørdetalj på sommerhytta og er et enkelt snekkerprosjekt.

Les hele artikkelen

Potte med spiler

11 januar, 2023

Resirkuler! Den tomme male- eller hermetikkboksen kan få et nytt liv som blomsterpotte. Med litt spraymaling og svartmalte trespiler kan du forvandle søppel til nytt interiør hjemme.

Les hele artikkelen

En liten juleby i vinduskarmen

14 desember, 2022

I stedet for den klassiske julekrybben … kan man bygge en liten juleby med snøhvite hus og med en skinnende stjernehimmel over.

Les hele artikkelen

Snømenn i juletreet

23 november, 2022

Oftest gjør snøen en kjapp gjesteopptreden før den så smelter raskt bort igjen. Ønsker du deg en mer pålitelig snømann bør du lage den i andre materialer.

Les hele artikkelen

Som sopper i jorden…

02 november, 2022

Få planter er vel så dekorative som fluesoppen. Med sin røde hatt og hvite prikker – og sin forræderske gift, har den stått modell for kunsten i hundrevis av år, ikke minst når det nærmer seg jul.

Les hele artikkelen

Søte små fyrtårn til sommerbordet

06 juli, 2022

Sommerens søteste bordkortholder er små fyrtårn i de klassiske fargene; rødt, hvitt og blått. Fyrtårnene er også hyggelig å lage på rolige sommerdager i ferien.

Les hele artikkelen

Hjerter på bordet

26 januar, 2022

En unnskyldning for å sløse med hjerter burde man ha hver dag, men når den store dagen nærmer seg er det godt å ha mange hjerter tilgjengelig! Bordkort, serviettringer og bordgirlandere er bare noe av det man kan lage med disse trehjertene.

Les hele artikkelen

Adventsgran av furulister

10 november, 2021

Snart er det advent! Med tente lys, gløgg, lussekatter og adventskalendere i alle tenkelige former. Dette adventstreet er skåret ut av vanlige furulister.

Les hele artikkelen

Bokhylle til kokebøkene

30 juni, 2021

De beste kokebøkene vil man gjerne ha lett tilgjengelig eller kanskje bare til pynt? Uansett – en enkel og fin hylle til kokebøkene lager man raskt av et par trelister og en lærrem.

Les hele artikkelen

DIY Hengekøye for late sommerdager

09 juni, 2021

Hengekøyen er en klassiker! Perfekt til late sommerdager, men også et perfekt DIY prosjekt til fridagene når kreativiteten slår til.

Les hele artikkelen

Lysende idé til veggen

05 mai, 2021

System og orden kan være en pryd i seg selv. Snekre en lysholder til veggen - både dekorativ og praktisk!

Les hele artikkelen

Pidestall i 50-talls-stil

23 september, 2020

Med et lite skråblikk til 50-tallet, kanskje? Pidestallene var før i tiden ganske stilige. Lag dette lite møbel med et par rundstaver og en list, dermed kan du sette potteplantene hvor du vil.

Les hele artikkelen

Nye håndtak, et strøk maling og nytt liv

22 januar, 2020

Med et malingsstrøk og nye beslag kan gamle umoderne møbler få et nytt liv. En kommode i lakkert furu med profilerte kanter og furuknotter får et helt annet uttrykk med noen enkle grep.

Les hele artikkelen

Telgje skjeer - perfekt for late dager

02 august, 2017

Late dager på bryggekanten, dager der man egentlig ikke har lyst til å gjøre noe, men allikevel blir litt rastløs. Slike dager er perfekte for et telgjeprosjekt. Med en kniv i den ene hånden og en trebit i den andre, har man den perfekte hobby, og skjeer og øser kan man aldri få for mange av.

Les hele artikkelen

Gryteunderlag av halve trekuler

21 desember, 2016

Et fint gryteunderlag setter prikken over i,en på bordet.

Les hele artikkelen

Ramme til speilet av klesklyper

17 november, 2015

Man kan aldri ha for mange speil i huset, iallfall ikke hvis de er vakkert innrammet. Det tenkte vi å gjøre noe med. Et speil med ramme av forgylte klesklyper – en kul kontrast mellom det enkle og eksklusive! Du trenger: Et rundt speil, halve klesklyper, 92 vanlige klesklyper eller 92 gummistrikker, Trelim, Limpistol med smeltelim, Vannbasert gullgrunning eller Primer for bladmetall, Bladmetall i gullfarge og 2 pensler.

Les hele artikkelen

Trustpilot