Bordkortholdere til bryllupet

05 juni, 2024

Noen ganger er det de små detaljene som teller. Små bordkortholdere på plassen til bruden og brudgommen er den lille ekstra detaljen som løfter helhetsinntrykket på sommerbryllupet!

Les hele artikkelen

Sommerlig girlander med vannmeloner

29 mai, 2024

Lag en fin girlander av kakeunderlag til sommerens hagefester. Heng girlanderen i et tre eller legg den midt på bordet som fin bordpynt.

Les hele artikkelen

Smykkeeske til studenten

22 mai, 2024

Til eksamen er det hyggelig å gi bort en gave med litt ekstra kjærlighet. Små esker i form av eksamensluer blir en fin og personlig gaveinnpakking til eksamen.

Les hele artikkelen

Tallerkenbrikker med tekstiltrykk

10 april, 2024

Lag raskt og enkelt fine egenproduserte dekkebrikker, og vips, så er alt dekket på – kniv og gaffel, skje og krus!

Les hele artikkelen

Eggestativ med freste hull

27 mars, 2024

Server nykokte egg i påsken på eggestativ med utfreste hull. Ved å bruke Dremel multiverktøy går fresingen som en drøm!

Les hele artikkelen

Hva ruger påskehønene på?

28 februar, 2024

Pynt til påsken med fine høner. Dersom hønene ruger på noe godt i tillegg, kan de mer enn gjerne få plass på påskens spisebord. Bytt ut påskeegget med en høne, full av påskegodteri.

Les hele artikkelen

Flettet brødkurv av vaskbart papir

03 januar, 2024

Flett en brødkurv av vaskbart papir. Fletteteknikken forsterkes med papirremser i to farger og kurven får dermed et effektfullt sjakkmønster.

Les hele artikkelen

Spå i tinn

20 desember, 2023

Når nyttårsaften nærmer seg, er tiden inne for å finne fram smelteøsen. Før i tiden var det tradisjon for å spå det kommende året i tinn. Deretter tolket man de ulike formene som kom fram når det varme tinnet stivnet i det kalde vannet.

Les hele artikkelen

Serviettringer, flettet i skinn

20 september, 2023

Flettede skinnremmer passer fint til mye; fra armbånd og belter til serviettringer. Dekk et fint høstbord med serviettringer, til både hverdags og fest, flettet av vegetabilsk garvet geiteskinn.

Les hele artikkelen

Dekket bord for skalldyraften

02 august, 2023

Ingen august uten skalldyraften. Til sensommerens tradisjonelle fest passer det fint å dekke med en hjemmelaget duk med skalldyrmotiv.

Les hele artikkelen

Skrevet i stein – med egen gravering på sommerglatte steiner

28 juni, 2023

Ingenting er skrevet i stein, sies det. Så feil kan man ta! Graver et navn eller et fint symbol på sommerglatte steiner og bruk steinene som duk-lodd eller bordkort.

Les hele artikkelen

Sommerkrans med laaang holdbarhet

07 juni, 2023

Visne blomsterkranser på Sankthansaften er nå en saga blott. Med en krans av papirblomster holder blomsterkransen hele natten og mer til.

Les hele artikkelen

Kumihimo-fletting av serviettringer i hampgarn

31 mai, 2023

Fine serviettringer til sommerbordet fletter du av hampgarn i klassisk japansk flette-teknikk. Rustikt naturlig hampgarn og søte sommerblomster er en fin kombinasjon. Fletteteknikken er også så enkel at du lett kan ta med deg håndarbeidet på stranden i sommer.

Les hele artikkelen

Lysestake av gamle skjeer

24 mai, 2023

Gi de gamle skjeene et nytt liv - som fine lysestaker. Loddet sammen, to og to, med hver sin lysholder blir skjeene til fine lysestaker og personlig bordpynt som kan brukes til både hverdags og fest.

Les hele artikkelen

Sommer og sløyfer i håret

17 mai, 2023

Nå når sommeren er like rundt hjørnet, er mulighetene mange for å pynte seg litt ekstra. En sløyfe i håret i klassisk Chanel-stil passer vel fint til både skoleavslutningen, sommerfesten og kanskje på morsdagen?

Les hele artikkelen

Puslebrikken som passer

10 mai, 2023

Hverdagen er ofte et puslespill som kan være vanskelig å få til å fungere. Blir det enklere med ekstra store biter? Brikker i skinn kan i alle fall gjøre hverdagen litt morsommere.

Les hele artikkelen

Tiara til sommerens fester

03 mai, 2023

Sommeren er høysesong for feiring av alle slag; eksamen, konfirmasjon, dåp og bryllup. En fin tiara laget av tynn messingtråd og skinnende perler er et personlig tilbehør som passer godt å bruke ved ulike anledninger.

Les hele artikkelen

Eggeglass med terazzoeffekt

15 mars, 2023

Et eggeglass kan se ut på mange ulike måter, støpt i Jesmonite kan du også lage din egen støpeform. Eggeglasset med terazzoeffekt passer fint til frokostbordet i påsken.

Les hele artikkelen

Nyttårsklokken ringer

28 desember, 2022

Tikk-takk, tikk-takk, tikk-takk … nedtellingen til det nye året er i gang og gjestene er på plass. Med en klokke på bordet er det enkelt å følge med når kvelden nærmer seg 24.00.

Les hele artikkelen

Halloween og flaggermus for store og små

05 oktober, 2022

Bu-huuu! Snart begynner festen og hele familien er invitert. Flaggermus, laget av lær har landet på alt fra diademer og hårspenner til sløyfer og sko.

Les hele artikkelen

Eikenøtter av egg

21 september, 2022

Når alle blomstene har visnet ute, er kanskje tiden inne for mer holdbare høstdekorasjoner? Litt store gullskimrende eikenøtter lager man av egg, sprayet med gullmaling og litt grov hyssing/tråd.

Les hele artikkelen

Som sopp i skogen - høstens fineste dekorasjon?

14 september, 2022

Kantareller, skivesopp eller kremler? Nå er det soppsesong, men husk at ikke all sopp er spiselig - noen er bare en pryd for øyet.

Les hele artikkelen

Glassbrikke i kork – skjært ut som høstløv

07 september, 2022

Høsten er her med innekos, tente lys og pyntede bord. Middagsbordet blir så fint med glassbrikkene utformet som høstløv i kork.

Les hele artikkelen

Søte små fyrtårn til sommerbordet

06 juli, 2022

Sommerens søteste bordkortholder er små fyrtårn i de klassiske fargene; rødt, hvitt og blått. Fyrtårnene er også hyggelig å lage på rolige sommerdager i ferien.

Les hele artikkelen

Feststang til sommerens fester utendørs

08 juni, 2022

Lag en feststang til utebordet med et brett i bunnen til mat og drikke. Passer både til St.hans og andre festlige anledninger i sommer!

Les hele artikkelen

Flettet taumatte til sommerbordet

25 mai, 2022

En mindre modell av den klassiske taumatten blir et fint gryteunderlag til sommerbordet.

Les hele artikkelen

Til alle flaggdagene!

18 mai, 2022

Forsommeren er en tid full av høytider. Vi feirer nasjonaldagen, konfirmasjoner og skoleavslutninger allerede før St.hans. Ekstra fint blir festbordet, dekket med bordkort med motiv av blått hav og med flagget til topps. Med det blå og gule båndet sender vi samtidig en tanke til alle som ikke har det like bra i verden akkurat nå.

Les hele artikkelen

Brudepar til bryllupskaken

11 mai, 2022

Planlegger du bryllup i sommer? Da er det mye å stå i, men det er de små detaljene som teller! Som et håndmalt brudepar på toppen av kaken.

Les hele artikkelen

En krans til mamma

02 februar, 2022

Verdens beste mamma. Tenk så mange mødre det finnes i denne verden! Nå er snart morsdagen her, med kake, blomster, pakke…og en liten håndlaget krans av messingtråd.

Les hele artikkelen

Hjerter på bordet

26 januar, 2022

En unnskyldning for å sløse med hjerter burde man ha hver dag, men når den store dagen nærmer seg er det godt å ha mange hjerter tilgjengelig! Bordkort, serviettringer og bordgirlandere er bare noe av det man kan lage med disse trehjertene.

Les hele artikkelen

Glitter, glitter, glitter!

22 desember, 2021

På denne tiden av året kan man unne seg masse bling. Glitter fremhever både jule- og nyttårsfeiringen og glitter kan tilføres på mange ulike måter. Med rosetter på flasker og glass, serviettringer med glitter, coctailpinner, vimpler og fyrverkeri feirer vi det nye året.

Les hele artikkelen

Broderte pakkelapper

15 desember, 2021

Noen ganger er utsiden (nesten) like viktig som innsiden. Litt ekstra flid når man pakker inn gavene kommer ofte til uttrykk i detaljene. Broderte pakkelapper er like fine til julegavene som til nyttårs- og vertinne-gaven.

Les hele artikkelen

Julestrømpe til bestikket

08 desember, 2021

Julenissen vil helst ikke synes, men sniker seg lydløst inn og legger igjen gavene når vi alle sover. I år har han glemt julestrømpene - midt på middagsbordet!

Les hele artikkelen

Filt-trær til bordet

24 november, 2021

Hva er vel julen uten grantrær? Granen er en viktig del av vår julefeiring. La disse filt-trærne få sin plass på bordet i julen.

Les hele artikkelen

Kristtornblader av kreppapir

17 november, 2021

Kristtornens karakteristiske blader og røde bær er et klassisk symbol på julen. Laget av kreppapir blir de fine dekorasjoner når julen nærmer seg.

Les hele artikkelen

Gryteunderlag av kork

03 juli, 2019

Kork er et klassisk materiale, ofte brukt i gryteunderlag. Kuttet i to og lagt i mønster blir korkens naturlige sprekker en dekorativ detalj på bordet.

Les hele artikkelen

Brudekrone i messingtråd

24 april, 2019

Tiden for bryllup nærmer seg gjerne samtidig som sirenene blomstrer på forsommeren. Flere og flere ønsker mer personlige bryllup, og sommeren er årstiden da de fleste velger å gifte seg, og kirkeklokkene ringer jevnt og trutt. En håndlaget brudekrone er selve kronen på verket!

Les hele artikkelen

Gryteunderlag av halve trekuler

21 desember, 2016

Et fint gryteunderlag setter prikken over i,en på bordet.

Les hele artikkelen

Trustpilot