Tagg et hjerte

31 januar, 2024

Kjenner du noen i familien eller nære venner som har lett for å miste nøklene sine? Her er et tips til en fin Valentinsgave; En hjerteformet airtag-holder i lær du kan sy selv.

Les hele artikkelen

Veggklokke fra julenissens verksted

15 november, 2023

Hvis du skal rekke å bli ferdig med julegavene til julaften, er det på høy tid å sette i gang! En veggklokke, til familie eller venner, er like morsom å lage som å gi bort i gave. Eller kanskje du bare beholder den selv...

Les hele artikkelen

Flagrende flaggermus vinger og gresskar med lys

18 oktober, 2023

Høytiden for å spenne på seg vingene - snart er det halloween. Vi dekker bordet med lysestaker, laget av gamle flasker, og gresskar med lysholdere i. Akkurat passe skummelt, men allikevel elegant.

Les hele artikkelen

Serviettringer, flettet i skinn

20 september, 2023

Flettede skinnremmer passer fint til mye; fra armbånd og belter til serviettringer. Dekk et fint høstbord med serviettringer, til både hverdags og fest, flettet av vegetabilsk garvet geiteskinn.

Les hele artikkelen

Puslebrikken som passer

10 mai, 2023

Hverdagen er ofte et puslespill som kan være vanskelig å få til å fungere. Blir det enklere med ekstra store biter? Brikker i skinn kan i alle fall gjøre hverdagen litt morsommere.

Les hele artikkelen

Stilig oppbevaring av hårstrikkene

12 april, 2023

Det er ikke alltid så lett å holde styr på alle hårstrikkene og spennene og dessuten finne akkurat den du leter etter. Oppbevaring til strikkene og hårspennene lager du selv – like praktisk som den er stilig!

Les hele artikkelen

Vase med skinnfutteral

05 april, 2023

Noen ganger rekker det med fornyelse i form av litt nye klær. En anonym vase kan bli helt forandret med nytt skinnfutteral med snøring foran.

Les hele artikkelen

Påskehare på tallerkenen

29 mars, 2023

Påsken må ikke bestandig være av det knallgule slaget. Et mer utradisjonelt påskebord dekker du med serviettringer du lager selv – med et lite innslag av påskeharen.

Les hele artikkelen

Klassisk skinnbelte

18 januar, 2023

Belte eller livrem. Kjært barn har mange navn. Lag ditt eget skinnbelte, det er både morsomt og enkelt. Et perfekt prosjekt å starte med for alle som ikke har jobbet med lær tidligere.

Les hele artikkelen

Slips til Farsdagen

26 oktober, 2022

Slips til pappa på farsdagen? Selv om slipset er pent, kan det for noen føles som en tvangstrøye rundt halsen. På nøkkelknippet blir det noe helt annet, en perfekt gave til Farsdagen.

Les hele artikkelen

Halloween og flaggermus for store og små

05 oktober, 2022

Bu-huuu! Snart begynner festen og hele familien er invitert. Flaggermus, laget av lær har landet på alt fra diademer og hårspenner til sløyfer og sko.

Les hele artikkelen

Fluesmekker i lær

03 august, 2022

Svirrende fluer hører til med sommeren. Med en fluesmekker på nært hold, kan man forkorte den plagsomme atferden og samtidig gjøre det med stil!

Les hele artikkelen

Bordstativ til olje og eddik

13 juli, 2022

På kjøkkenet har man som regel alltid olje og eddik lett tilgjengelig når man lager mat. Et fint stativ med praktiske håndtak på sidene lager du enkelt av en lærbit og en trelist.

Les hele artikkelen

Nøkkelholder med flettet lærrem

01 juni, 2022

Hold orden på nøklene med en nøkkelholder- både praktisk og fint. Dessuten er det et morsomt prosjekt for alle som liker lærsløyd.

Les hele artikkelen

Kaffefilterholder under juletreet?

01 desember, 2021

Strikket, sydd og snekret. Hjemmelaget julegave, laget for hånd - mer personlig enn det kan det vel ikke bli? Her er et tips til en julegave som passer enhver kaffeelsker.

Les hele artikkelen

Læromslag til gjesteboken

26 februar, 2020

En gjestebok som coffeetable-bok blir en vakker detalj i interiøret. Med omslag av naturgarvet lær kan boken gjerne ligge framme på hedersplassen.

Les hele artikkelen

Koppeholder i lær

08 januar, 2020

Glass og kopper uten hank kan være vanskelig å holde i når innholdet er varmt. Med en koppeholder i lær får man et bedre grep, samtidig som glasset eller kruset får litt mer karakter. Fint og praktisk!

Les hele artikkelen

Speil med lærhåndtak

06 november, 2019

Det perfekte entréspeilet - Et speil som man enkelt og raskt tar ned fra veggen og henger like enkelt tilbake, uten fare for at det går i stykker. Det er ikke så enkelt å finne det perfekte speilet i interiørbutikken, men det er heldigvis ikke spesielt vanskelig å lage det selv!

Les hele artikkelen

Nøkkelring med eikenøtt i lær

25 september, 2019

Nå er det straks på tide å samle sammen eikenøtter og la de spire i en vase over vinteren. Eikenøtter er et vakkert høstsymbol! Eikenøtter i lær blir et fint anheng på nøkkelknippet.

Les hele artikkelen

Trustpilot