Tegne & male

Tegne & male

Maling i form av penner, i flytende form og spray, løse ark og blokker for alt fra enkle tegninger til proff kunst - alt til morsom hobby med papir, penner og maling finner du hos oss på Sløyd-Detaljer.

Innenfor tema tegning og maling, finner du som vil lage noe enkelt og kreativt i hverdagen alt materiale du trenger. Dersom du ikke har prøvd mindfulness male- og skrapebøker for voksne enda, er dette noe vi kan anbefale for deg som vil skjemme bort deg selv med en rolig og avkoblende stund. Til det trenger du vakre fargesterke penner og fargeblyanter som du finner i dette kapittelet.

Området kunstmaterialer dekker et stort spekter av materialer, både til deg som er nybegynner og maler fordi det er så fantastisk morsomt, og for deg som bruker dine kreative sider til profesjonell kunst med ulike teknikker. Det er øyet som ser som avgjør hvordan resultatet blir, men at selve arbeidet i seg selv er fantastisk morsomt, kan alle vi som jobber på Sløyd-Detaljer skrive under på.

Dersom du er ute etter å fornye hjemmet ditt eller å dekorere bruksgjenstander, finner du maling, schabloner, pensler og verktøy i kategorien tegning og maling. Kanskje du vil fornye barnerommet med en morsom schablon på veggen? Enklere og billigere kan ikke oppussingen bli!

Skoler med barn i alle aldre ligger oss hos Sløyd-Detaljer ekstra varmt om hjertet. Det var fra denne verden, grunnleggeren av Sløyd-Detaljer, Dan Medin, kom fra. Dan arbeidet som sløyd-lærer før han bestemte seg for å gjøre det enklere for sine kollegaer med en bedrift der alt materiale til undervisningen var å finne. Hobby- tempera- olje- akryl- akvarell- skinn- og Linoleumsmaling, lakk og beis i sprayform eller i boks for utendørs- og innendørs maling finner du på Sløyd-Detaljer.

Har du problemer med å bestemme deg for hva du vil lage eller hvilke materialer du trenger? Spør oss! Vi er her for å hjelpe deg, ingen spørsmål er for store eller for små for oss. På inspirasjonssidene finner du et stort antall idéer med forslag til ulike typer hobby.

Ingen produkter ble funnet

Trustpilot