Papir & kartong

Papir & kartong

Papir er et utrolig anvendelig materiale som kommer i mange ulike kvaliteter og former. Papir passer godt til enkle hobby-prosjekter med barna, til origami, lage innbydelseskort , julekort eller gratulasjonskort. Alle typer papir, stempler og stickers finner du i dette kapittelet. Er du en ivrig scrapbooker har vi også stempelputer, embossingpulver, stansemaskin, stanser og andre verktøy som du trenger.

Når julen nærmer seg og du har funnet den perfekte gaven, er det morsomt å pakke inn gaven ekstra pent. Med gavepapir, dekorative bånd og annen pynt lager du enkelt flotte innpakkede gaver og morsomme julegaver.

Med fine festdekorasjoner i form av store pompom-baller, papirblomster, flagg og bordpynt lager du en ekstra morsom fest. Med transferark som sitter på de fleste overflater kan du dekorere både kort, lys og på tregjenstander. Inspirasjonsfilmer og trinn for trinn beskrivelser finner du på våre Inspirasjonssider.

Kreativitet er å finne på, eksperimentere, vokse, ta en risiko, bryte regler, gjøre feil, men først og fremst – å ha det morsomt!

Ingen produkter ble funnet

Trustpilot