Transfermotiv på canvas

Med Gloss Gel kan du overføre bilder eller tekst fra en utskrift eller utklipp fra et blad. Speilvend teksten før du skriver den ut.

Klipp ut og sett på plass

Skriv ut motivet og klipp det ut langs kanten av motivet/teksten. Legg gloss gel på papiret og på stoffet der du skal ha motivet. Legg trykket ned på stoffet. Pass på  at det sitter godt overalt. Press med fingrene eller med en skrape. Se etter at ikke overflødig gloss gel kommer utenfor eller over utskriften/papiret. La tørke i noen timer.

Fjern papiret

Når gloss gelen har tørket ordentlig, er det på tide å fjerne papiret. Det gjøres ved å fukte papiret med vann, spray eller pensle på. La fuktigheten trekke ordentlig inn i papiret, bedre med for mye enn for lite. Når papiret har mørknet og ser gjennomfuktet ut, kan du begynne å fjerne det. Gni og skrap forsiktig, det tar litt tid, du kan fukte med vann flere ganger. La alt tørke når du tror du er ferdig. Du må muligens fukte med vann og gni enda mer hvis du ser at du ikke har fått bort alt når det har tørket.

Lag en list

Under rubrikken ”Til hjemmet” finner du trinn for trinn bilder på hvordan du lager en plakatlist som passer til både stoff, filt, papir og kartong. Se så fint det blir å henge opp plakaten i den.


Trustpilot