Smart hyllesystem av plywood

Dette hyllesystemet liker vi veldig godt. Ikke bare fordi det er stilrent og fint, men også fordi det er enkelt å lage hvis man er nøyaktig og er utstyrt med tålmodighet. Det kan også varieres på mange ulike måter.

Saging av hyller

Sag av en 14 cm bred bit fra Plywoodplaten. Bruk stikksag med Clean Cut sagblad eller en japansk håndsag. Husk at det blir færre fliser hvis du sager langs med årringene. Du kan også tape med maskeringstape over der du har saget for at det ikke skal flise seg opp. Sag opp Plywoodbiten til små hyller. Sjekk på tegningen hvilke mål vi valgte. Sag opp rundstavene i 14-15 cm lange biter.

Lag hull

Marker hvor du skal bore hull. Vær ekstra nøye med markeringene for at det skal bli helt perfekt. Tegn gjerne en sirkel på forhånd med samme mål som rundstaven for enklere boring. Bor med bormaskin og et kvistbor i eksakt samme mm-mål som målet på rundstaven. Vær nøye med  å bore rett inn mot plywoodplaten slik at hullet blir så eksakt som mulig. Kontroller at rundstaven passer godt i det første hullet før du fortsetter å bore.

Sliping

Slip/puss vekk flisdannelsen der boret har gått gjennom plywoodplaten på baksiden. Slip/puss bort eventuelle fliser og hakk på rundstaven, i hullet og på de små kantene rundt hyllene. Nå er hyllen ferdig, sett rundstavene der du vil ha de og legg de små hyllene på plass.


Trustpilot