Klokke av gammmel teboks

Gamle metallbokser til forskjellige formål er ofte å finne på loppemarkeder. De er ikke alltid så funksjonelle, de kanskje til og med har begynt å ruste på innsiden, men da kan man lage de om til noe annet, hvorfor ikke en liten klokke?! Her har vi spraymalet en gammel metallboks, men om boksen er vakker i seg selv, så bruker du den selvfølgeligvis slik som den er.

Lage hull

Spraymal boksen din med spraymaling hvis du synes det er nødvendig. Mål og bore et hull, du kan også bruke en syl til å lage et hull, se deretter til at kantene blir flate, ved å slipe og hamre litt på de. Bruk et kvartsurverk til den tynneste urtavlen hvis du bruker en rett boks, hvis du har en rund boks trenger du et urverk med en lengre midtdel.

Urverk

Tre i mitddelen av urverket i hullet og skru fast urverket med mitt-skruen som følger med. Pass på at urverket står rett og fint. Velg visere etter størrelse på boksen. Sett på viserne, sett i batteriene og still klokken riktig. Hvis du vil så skriver du et budskap på din nye fine klokke.


Trustpilot