Babygym

Lag en babyleke av vår planhøvlede list i furu. Opphengene er laget av trekuler på 47mm og av treringer på 83 og 55mm. Vær nøye med at stativet står stabilt og ikke bruk for små gjenstander. Runde minst 44,5mm og andre som ikke er runde 38,5mm store.

Saging og boring

Mål ut og sag av to lister på midten slik at du får fire biter som er 60cm lange. Legg sammen to og to og bor hull til rundstav på 19mm. Bruk kvistbor 8893-2189. Evt kan hullene files/pusses litt, men det er bare en fordel om det er litt trangt å tre rundstaven gjennom hullene.

Snor

Bor hull og sett på plass en snor mellom hullene, lag knute som holder listene fra hverandre på en stødig måte.

Sag av endene

Når du har bestemt lengden på snoren og knytt en knute, ser du på listen hvor mye du trenger å sage av for at listen skal stå flatt mot gulvet. Mål hvor mye luft det er fra gulvet og opp til kanten på listen og sag vekk det samme målet på den motsatte siden.

Knyt på kuler og ringer

Bor tre hull i rundstaven og knyt fast kuler og ringer i passelig høyde.

Sikring

Bor to hull i rundstaven, ett på hver side av de to listene, telj en liten bit av en blomsterpinne og stikk inn i hullene for å sikre stativet ytterligere. Gjør det samme på begge sider slik at listene sikres godt på begge sider.


Trustpilot