Veske i Snap Pap

Av dette sy- og vaskbare materialet kan man lage mange morsomme ting både til seg selv og til hjemmet. Her har vi sydd en veske, passe stor for en dag på jobben.

Skjær til

Skjær eller klipp til delene etter malen. –Hvis du ønsker påsydd applikasjon, så gjør du det før du syr sammen de forskjellige delene.

Sy sammen

Sy sammen to sider og to endestykker, med ca 1 cm sømmonn.

Bunnen

Skjær bort 1 cm store firkanter av bunnens fire hjørner. Brett sømmonnen på bunnen oppover i en skarp, rett linje.

Fest bunnen

Ved hjelp av små klemmer så fester du bunnen mot veskens sider og endestykker. Sy eller lim fast bunnen. Vreng vesken, så all sømmonn kommer innover. 

Håndtak

Klipp til håndtak av et veskebånd. Vi klipte 2 deler på ca 40 cm. Legg en snor i hvert veskebånd og bruke nåler eller klem fast med små klemmer. Sy sammen veskebåndet med en søm så det dannnes en tube på snøret. Begynn 7 cm inn på veskebåndet og avslutt med 7 cm, endene skal være flate.

Endene på håndtaket

Klipp fire deler med Snap Pap ca 10 x 5 cm. Brett de på midten og plasser endene på veskebåndene som vist på bildet. Bruk eventuelt litt lim hvis nødvendig.

Dekorsøm

Sy en søm på hvert stykke Snap Pap som vist på bildet. Lim fast de fire firkantene på vesken der du vil ha de. For å være sikker på plasseringen kan du lage små markeringer med en penn før du limer de fast.

Maljer

Hvis du vil ha en skulderrem, så kan du feste en malje i hver ende. Så fester du en karbinkrok i hver malje. Tre et veskebånd i karbinkrokenes maljer og sy sammen båndet, så langt som du vil ha det.


Trustpilot