Strikkede dekorasjoner til barnerommet

Med den praktiske strikkemøllen kan du raskt og enkelt strikke fine ting til barnerommet. Hvordan strikkemøllen fungerer beskriver vi her.

Strikk på strikkemøllen

Strikk en lengde som du tror rekker til et navn. Vi strikket en lengde som godt og vel rakk til navnet ”Sofia” av et helt nøste Soft Cotton. Når du er ferdig, snurper du det hele sammen ved å tre tråden gjennom alle fire løkkene på slutten. Fest og klipp av tråden.

Metalltråd

For å kunne forme et ord eller som på bildet, en regnbue, må man tre inn en myk metalltråd i tuben som man har strikket. Brett inn enden av metalltråden slik at den ikke setter seg fast i tuben.

Bøy bokstaver

Bøy tuben til ord, noen ganger kan du bli nødt til å ”gå tilbake” den samme veien som du kom, legg i tilfelle tuben over hverandre som bildet viser.

Avslutning

Når du ser hvor lang tube du trenger til navnet, kniper du av metalltråden og deretter klipper du helt enkelt av tuben ca 2 cm etter. Dra opp noen løkker slik att du kan bruke trådendene å feste med. Nå er navnet klart til å settes opp på en dør eller vegg.

Regnbue

For å lage regnbue, laget vi flere strikkede tuber i ulike farger. Legg dem i  regnbueform og sy de sammen med noen sting på baksiden. Klipp ut noen garndusker og sett noen i hver ende av regnbuen.


Trustpilot