Magevesker i forskjellige materialer

Denne praktiske vesken har blitt ”hot” igjen, forrige gang vi brukte disse var vel på 80-tallet?! Den kalles for ”fanny-pack”, ”bumbag” og ”beltbag”, ja kjært barn har mange navn. Her har vi laget en modell i tre forskjellige materialer; Kunstskinn, Snap Pap og et i refleksstoff. Varier utseendet og dekorasjonene, slik at de passer til alle dine ”outfits”.

Klipp ut delene

Klipp ut delene i henhold til malen, alle tre delene mot brettet kant. Det inkluderer ca 7 mm sømmonn i alle delene.

Glidelås

Sy fast en glidelås på 30 cm, langs fronten på forstykket.

Lommer

Klipp små lommer i stoffet og glidelås, ned til sømmen.

Polyesterbånd

Forbered stroppene dine med et ca 20 cm langt bånd , tre i den ene delen av stroppelåsen og sy en søm, slik at den fester seg. Den andre delen av stroppelåsen trer du i en ca 80 cm lang del og vender tillbake.

Montering

Sett i et bånd i hver kortende av forstykket, inn mot midten,  og sy sammen forsiden og kortsidene på bakstykket. Sy deretter sammen forstykket med baktykket langs den buede underkanten. Du kan strekke litt i baksykket. Etterpå lager du lommer i sømmonnet, som bildet viser.

Lommeklaffen

Sy fast glidelåsens andre del  i lommeklaffen. Gjør det sentrert.

Overkanten

Sy sammen overkanten på bakstykket mot ytterkantene av forstykket og lommeklaffen. Dette er litt vanskelig og du må gjøre det i tre omganger. Se på bildet hvordan vi har satt nålene først. Vreng vesken forsiktig og press eventuelt litt på sømmene.


Trustpilot