Fint broderi med DMC broderigarn

Morsom brodering med DMC Moulinégarn og fantastisk kvalitet. Vi viser her hvordan du enkelt kan brodere med en så kalt ”Punch Needle”. Broderingen går raskt, og er enkelt å få til.

Mønster

Spenn opp veven/stoffet i en broderibue. Tegn mønster med en merkepenn. Strekene kan tørkes bort med en fuktig klut når du er ferdig.

Brodering med Punch Needle

Velg hvilken nål du vil bruke, det ligger tre nåler i pakken. Vi brukte hele garnet, vi delte det ikke opp og vi brukte den groveste nålen i pakken. Garnet skal renne fritt i nålen, men sitte fast i stoffet når man stikker nålen gjennom. Tre garnet i nålen, følg bruksanvisningen på pakken. Start broderingen. Stikk nålen gjennom streken og dra deretter nålen opp. Nå er garnet satt fast, fram og tilbake i samme hull. Stikk deretter nålen gjennom stoffet på den andre streken og dra opp. La aldri nålspissen slippe kontakten med overflaten. Pass på at nåløyet er på baksiden, vendt fra retningen du broderer i.

Bytt farge

Når du skal bytte farge gjør du på følgende måte:
Stikk nålen gjennom stoffet til baksiden.
Dra litt i garnet slik at garnet stikker opp et stykke fra nålen.
Klipp av garnet.
Dra garnet ut av nåløyet.
Dra nålen opp fra stoffet og bytt garn i nålen.

Når du skal fortsette med en annen farge, kant i kant med den første, pass på å ikke stikke nålen slik  at den drar med seg den første fargen. Det er bedre at det blir et lite mellomrom mellom fargene. Når du har fylt hele broderibuen, flytter du broderiet til en vegg-ramme eller lar det sitte og bruker broderibuen som ramme.


Trustpilot