Filtkurver

Med vår noe tykke filt kan du lage mange fine ting til hjemmet ditt; f.eks oppbevaringskurver, dekorasjoner, underlag og mye mer. Vi har her laget små oppbevaringskurver, som du kan bruke til mye forskjellig.

Nedlastinger

Mal

Skriv ut malen og klipp den ut. Legg malen over filten og tegn rundt med en markeringspenn. Ønsker du ulike størrelser på kurvene, kan du skrive ut malen i forskjellige størrelser. Vil du ha større kurver, kan du skjøte sammen flere tykke filtbiter. Det peneste blir å sy sammen filtbitene med store korssting.

Klipp

Klipp ut malen etter markeringsstrekene. Pass på at kantene blir jevne og fine. Du kan også bruke en skarp kniv og stållinjal på de rette kantene.

Fargelegg

Vil du ha filtkurver i annen farge enn de vi har i den tykke filten, kan du male filten med Textil Silk. Bland malingen med vann i en sprayflaske og spray på filten. Det gjør ingenting om overflaten blir litt ujevn og prikkete, det gir bare litt liv til overflaten. Bruk gjerne mer enn en farge. La alt tørke godt. Filten er av syntetisk materiale, den kan derfor ikke varmebehandles og tåler heller ikke fuktighet.

Maljer

Lag hull i markeringene på malen, bruk en hulltang. Vil du at kurvene skal se mer forseggjorte ut, setter du på maljer rundt hullene. Bruk en liten ambolt og en hammer. Monteringsanvisning finner du på pakken.

Knyt sammen

Knyt sammen kurven med hyssing eller tau av noe slag. Du kan også bruke større maljer og grovere hyssing/tau eller f.eks lærremmer. Dermed er kurven klar til bruk. Raskt og enkelt, eller hva?!


Trustpilot