Filtdyr til juletreet

Bytt ut nissene og englene med små søte filtdyr i ull til juletreet i år. Her har vi tovet en pingvin, en rev, en isbjørn og en liten ugle

Isoporkuler

Bruk to isoporkuler, en til kropp og en til hode. Skjær bort en liten del av den ene kulen som skal brukes til kropp. Legg deretter et tynt lag ull over skjøten og tove kulene sammen.

Pingvin

Først toves et hvitt ansikt og deretter et svart hode over. Et lag med grå ull toves på kroppen i tillegg til to vinger og et nebb ved siden av, deretter nålfiltes alt på pingvinen. Tove øyne av svart ull eller sett inn et par møbelspikere til øyne. Klipp ut et fint filtskjerf og knyt det fast rundt halsen.
Vi har brukt disse fargene: Natur, svart og mørk grå.

Rev

Tove sammen hode og kropp med orange (curry) ull. Tove et hvitt mageparti og en rund ball ved siden av til nese. Nesen nålfiltes på hodet. Bygg på med mer ull i orange (curry) til en fin hodefasong med litt hvitt under haken. Tove en svart ball til nese i tillegg til ører og hale. Tove øyne av svart ull eller sett inn et par møbelspikere til øyne. Klipp ut et fint filtskjerf og knyt det fast rundt halsen.
Vi har brukt disse fargene: Natur, curry og svart.

Isbjørn

Tove sammen isoporkulene med hvit/natur ull. Tove en rund ball til et stort neseparti som nålfiltes til hodet. Tove en svart ball til nesen ved siden av og nåle den fast til nesepartiet. Tove også to ører og to føtter. Tove øyne av svart ull eller sett inn et par møbelspikere til øyne. Klipp ut et fint filtskjert og knyt det fast rundt halsen.
Vi har brukt disse fargene: Natur og svart.

Ugle

Tove et hvitt ansikt og en grå mage, tove deretter bakkroppen og lag en fin kant rundt ansikt og mage med brun ull. Tove to små hornaktige ører i brun ull som nålfiltes til hodet. Tove et lite nebb, tove øyne av svart ull eller sett inn et par møbelspikere til øyne. Klipp ut et fint filtskjerf og knyt det fast rundt halsen.
Vi har brukt disse fargene: Natur, mørk grå, brun, curry og svart.


Trustpilot