Drømmefanger

Fang drømmene dine med disse vakre drømmefangerne. Bruk våre praktiske metallringer som finnes i 3 ulike størrelser for perfekt resultat. Man kan aldri få for mange drømmefangere, hvorfor ikke lage en til en venn. Man kan med hjelp av dekorasjoner og farger lage veldig personlige drømmefangere.

Heklet duk

Her har vi heklet en duk i hvitt heklegarn, mønsteret fant vi på Järbo garns blogg.
Vil du ikke hekle, kan du sikkert finne en gammel heklet duk i bestemors linskap eller på loppemarked. Se etter at den utstrekte duken passer til ringen, heller litt for liten (utstrekt) enn for stor.

Fest duken i ringen

Regn ut hvor mange faste masker du trenger å lage mellom hver blonde på duken. Start med å lage en luftmaske, hold masken over ringen med garnet bak  heklenålen. Stikk heklenålen under ringen og lag et kast, nå har du to løkker rundt heklenålen.  Trekk gjennom de to løkkene,  nå skal du ha en fast maske rundt ringen. Fortsett å lage det antall faste masker du skal ha mellom hver blonde på duken. Når du har kommet fram til riktig antall masker, stikker du heklenålen gjennom den ytterste masken i duken. Nå har du festet den første blonden i duken til ringen. Se etter at blonden kommer helt fram til ringen.

Klassisk drømmefangernett

Start med å dekke ringen med seaminggarn, naturell. Lim eller knyt på skjøten. Klipp av en bit tråd, ca 2 meter og knyt den fast på toppen av drømmefangeren. Nå skal du lage nettet. Jo flere løkker rundt ringen, jo tettere blir nettet. Vi laget 10 stk løkker. Se etter at løkkene kommer med jevne mellomrom rundt ringen. Lag løkkene slik: Legg tråden over ringen, rundt og tilbake, dra til og se at den havner der den skal være. Fortsett og jobb deg inn mot midten, plasser løkkene på midten av foregående løkke i forrige omgang. I midten lager du en knute som du forsegler med lim og eventuelt setter på en glassprisme.

Lag hengende dekorasjoner

Hekle luftmasker eller flett natursnøre for deretter å feste hva du vil ha i anhenget. Knyt eller bruk lim.

Knyt på bånd

 Vi har dekorert drømmefangeren med bånd, bare helt enkelt knytt dem fast i ringen.


Trustpilot