Mal blomster med Alcohol Ink

Maling med alkoholbasert blekk på syntetisk papir er fantastisk morsomt. Lag tynne slør med malingen eller mal tydelige streker med pensel. Variasjonene er uendelige for hva du kan gjøre med dette produktet.

Materialet

Husk alltid å jobbe i et godt ventilert rom. Bruk ansiktsmaske med filter som filtrerer bort organisk damp hvis du er følsom for lukt eller hvis du jobber med en form for varme på malingen, som f.eks en varm føner. Finn fram et ark syntetisk papir og ta av korken på de fargene du skal bruke.

Valmue

Drypp et par dråper maling på papiret, deretter noen flere dråper extender i den retningen du vil at malingen skal spre seg. Blås litt forsiktig, vri og vend på papiret til malingen har tørket. Det tar ca 1 minutt. Lag ett blomsterblad av gangen, la det tørke godt mellom hvert blad. Vil du male lange smale blader, som f.eks en solhatt, legger du en markert strek med extender i den retningen du vil at blomsterbladet skal være.

Midten

Hell litt svart maling i en liten kopp, drypp noen dråper extender over. Dypp et knappenålhode i blandingen og trykk den mot papiret, prikk på prikk. Slik lager du midtdelen.

Mal med pensel

Hell noen dråper maling i en palett eller en liten kopp. Dypp en pensel i malingen og mal i en og samme bevegelse for fine linjer.