Etikett med sommerfugler

Med et vakkert  sommerfugl-stempel kan du lage mange forskjellige kort og etiketter. Her har vi brukt stemplene på litt ulike måter for å lage en vakker etikett som du f.eks kan henge i blomsterbuketten når du skal i selskap eller på fest.

Fargelegg

Dra stempelputen mot et blankt underlag slik at fargen fra puten legger seg på underlaget. Spray litt vann på fargen og legg kortet over fargen. Tørk med embossingføner. Jobb med lag på lag og tørk mellom hver farge. På dette kortet brukte vi mermaid lagoon og blueprint sketch. ”Løft” opp fargen med vann på en pensel og legg fargen på kortet, sug deretter opp vannet og fargen med tørkepapir. Nå har du laget et lysere felt. Når du er fornøyd med overflaten, kan du stemple med med et tekst-stempel  og lage konturstreker til sist.

Mal med Distress

Med Distress puten kan du fargelegge ved å dra fargen over på en akrylkloss. Bruk en tynn, fin akvarellpensel med mye vann i penselen, ha også tørkepapir lett tilgjengelig. Stemple motivet med svart VersaFine pute og la det tørke et par minutter. Fargelegg  stempelmotivet, bland inn mer vann hvis du vil ha lysere farge, mindre om du vil ha kraftigere fargenyanse. Fargelegg gjerne i flere lag for skygge-effekt. Klipp ut motivet langs konturene, sett fast med en 3D-pute til slutt.


Trustpilot