Puss opp med bøyelige treornamenter

Med WoodUBend bøyelige treornamenter kan du forandre, pusse opp og fornye dine gamle slektsklenodier eller auksjonsfunn! WoodUBend er anvendelige treornamenter som enkelt kan limes til runde overflater og rundt hjørner og kanter. Her viser vi hvordan!

Varme

Plasser ornamentene der du vil ha de. Varm ornamentene fra baksiden med en varmluftpistol. Sett de på plass och form ornamentene etter overflaten med et jevnt trykk til de er avkjølt.

Lim

Påfør trelim på baksiden av ornamentene med en pensel.

Press

Fjern overflødig lim med en tørr pensel. For at ornamentet skal sitte godt på den bøyde overflaten, kan du bruke en tvinge mens limet tørker.

Mal

Start med å påføre et strøk grunnmaling. Vi valgte en svart nyanse av Art Vintage kalkmaling. Bruk en flat pensel til de slette overflatene og en sjablonpensel til ornamentene.

Andre strøk

Det andre strøket med maling er en grå nyanse av samme kalkmaling. Start med å ”stople” ornamentene og fortsett deretter med resten av møbelet.

Fargenyanser

Før malingen tørker, kan du tørke av litt maling fra ornamentene for å få fram formen bedre.

Gullkant

Sist, men ikke minst kan du fremheve ornamentene med litt gullvoks, som påføres med en liten pensel eller sjablonpensel. Bruk en liten mengde voks av gangen.


Trustpilot