Kvinnetorso

Store og små, rynkete og slappe, ingen kropp er lik, og det er nettopp forskjellene som gjør de unike og vakre. Det er på høy tid å skrote gamle stereotype kroppsidealer og istedet hylle den sterke og vakre kvinnekroppen for alt den gjør og har gjort. Lag en torso av lufttørkende leire og plasser den godt synlig i hjemmet ditt. La den også være en påminnelse om å være stolt, takknemlig og snill mot den fantastiske kroppen man har. Torsoen av en mann er selvfølgelig også mulig å lage uten det minste ideal. Slipp kreativiteten løs. Lenge leve våre ulikheter!

Sett sammen leirbitene

Skjær ut en firkantet bit av leiren og form noe av midjen. Resten av torsoen, som rumpe, hofter og bryst modelleres grovt med leiren.

Forme leiren raskt

Den lufttørkende leiren tørker relativt raskt, så det lønner seg å modellere relativt grovt og ikke alt for detaljert. Trykk og form skulderpartiet og halsen. Bruk gjerne modelleringsverktøy. Vri og vend og form rundt alle sidene på torsoen. Det er lettere å se en helhet som fungerer enn å gjøre ferdig en side av gangen. Et godt tips er å ha et bilde/skisse å gå ut fra.

Hull

Lag et hull til rundstaven, sett den på plass, i minimum halve torsoen.

Sage, bore og lime

Bor et hull i klossen i samme diameter som rundstaven. (vi har brukt en 8mm rundstav) Kapp en bit av rundstaven og lim den på plass i hullet, tre deretter torsoen på til slutt.


Trustpilot