Gravere glass

Å gi bort noe som er veldig personlig blir mer og mer viktig i våre dager, når vi har "alt" og ingen gaveønsker …. Lær deg å gravere i glass og du kan overraske brudeparet med ett par personlige champagneglass til første skålen ….eller hvorfor ikke gi bort ett whiskyglass sammen med whiskyflasken til 40-åringen, selvfølgelig med navnet inngravert. Du trenger: Glass Datautskrift

Slik gjør du

Begynn med å bestemme deg for glass og deretter hvordan utformingen skal være. Skriv ut teksten i den størrelse og i det typesnitt du bestemmer deg for. Jo større du lager teksten, jo lettere blir det, men tenk på at det skal bli passe stort på glasset. Skriv ut teksten, klipp ut og sett fast på innsiden av glasset, bruk maskeringstape.

Slik gjør du

Begynn å gravere, forsøk å følge bokstavenes konturer.

Slik gjør du

Når du har fylt i hele ordets konturer, tar du bort utskriften og du ser lettere hva du har gravert. Det kan være vanskelig å se hva du har gravert hvis glasset er veldig tykt, pass på at du da ser hver bokstav godt ovenifra når du lager konturen. Fyll nå i alle bokstaver og jevn til alle linjer. Vask til sist bort glass-støvet.

Slik gjør du

Tenk på at som alt annet ...ØVING GJØR MESTER …. kjøp gjerne noen billige glass og øv inn teknikken før du går over på de dyre krystallglassene.


Trustpilot