Sløjd-Detaljers Personvernpolicy

For oss i Sløyd-Detaljer er det meget viktig å være grundige og seriøse når det gjelder håndtering av personopplysninger.

Sløyd-Detaljer er ansvarlige for behandling av personopplysninger som behandles og lagres hos oss og våre samarbeidspartnere.

Vår målsetning er at du skal føle deg sikker på at din personlige integritet respekteres og at dine personopplysninger behandles korrekt. Vi tar ansvar for at personopplysninger som behandles av Sløyd-Detaljer kun brukes for tiltenkt formål og beskyttes mot uvedkommendes tilgang.  All behandling av personopplysninger i Sløyd-Detaljer er i overensstemmelse med EU:s General Data Protection Regulation (GDPR) som gjelder f.o.m. 25/5-2018.

Vår policy inneholder informasjon om når og hvorfor vi samler inn og lagrer personopplysninger, hvordan vi bruker dem, hvordan vi trygt oppbevarer dem og hvor lenge vi lagrer dine data. Personvernpolicyen gjelder når du kjøper varer fra oss  samt ved markedsføring og kundekontakt hvor formålet er å informere og opprettholde en forretningsforbindele med deg som kunde.

Vær oppmerksom på at vi har en separat policy om hvordan vi håndterer cookies. Mer om dette finner du på informasjonsfanen under Cookies.

Innsamling av personopplysninger

Når du besøker vår nettside, logger inn, bestiller, deltar i konkurranser, er sammen med oss på sosiale media, forum, chatt og andre eksisterende kanaler eller søker jobb hos oss, samler vi inn personopplysninger ved å inngå avtale og/eller samtykke. De innsamlede personopplysningene  består av navn, adresse, postadresse, personnummer, e-postadresse, telefonnummer, identitetsopplysninger samt informasjon om dine kjøp- og transaksjonshistorikk.  Sløyd-Detaljer kan også samle inn tekniske data om de enhetene du bruker for å få tilgang til Sløyd-Detaljers digitale kanaler, f.eks IP-adresse, type  webbleser og cookieinformasjon.

Når du betaler med debet- eller kredittkort sendes transaksjonen  videre til våre samarbeidspartnere, Dibs, ved netthandel og Pulsen/Nets ved kjøp i våre butikker. Kortopplysninger sendes kryptert på en sikker måte.  Vi lagrer ikke kortopplysninger.

Bruk av personopplysninger

 Alle personopplysninger vi samler inn fra deg brukes for å:

  • Gjøre din opplevelse hos oss personlig og tillgodese dine personlige behov.
  • Gi tilpasset informasjon.
  • Forbedre vår nettside.
  • Forbedre vår kundeservice for å tilgodese ditt behov for hjelp.
  • Kontakte deg via e-post.
  • Administrere konkurranser, gi deg tilbud eller gennomføre en kundeundersøkelse.
  • Levere varer til riktig adresse.
  • Fakturere og følge opp innbetalinger.

Vi er ansvarlige for personopplysningene og administrerer dine data ifølge GDPR. Dette innebærer blant annet at vi passer på å:

  • Ha en klar hensikt.
  • Ha juridisk grunnlag.
  • Beskytte opplysningene.

Personopplysningene behandles av oss kun så lenge behovet er til stede for å oppfylle hensikten med behandlingen eller for å fullføre Sløyd-Detaljers juridiske forpliktelser.

Sikkerhet

Det er kun Sløyd-Detaljer som eier personopplysningene som legges inn på vår nettside eller når du på annen måte legger inn dine personlige opplysninger hos oss. Din personlige identifiserbare informasjon vil ikke bli solgt, byttet, overført eller delt videre til annet foretak eller person  uten ditt samtykke. Dette gjøres kun når det er nødvendig for oss å levere dine varer, foreta en innbetaling eller oppfylle en forespørsel fra deg.

Vi selger eller overfører ikke personlig identifiserbar informasjon til utenforstående parter. Dette gjøres kun til betrodd tredjepart som hjelper oss å drive vårt foretak, nettside og betalinger, og da med krav om at partene godkjenner å holde informasjonen konfidensiell og sikker. Firmaer som  behandler personopplysninger for Sløyd-Detaljer underskriver  avtaler med oss for å sikre et høyt beskyttelsesnivå for dine personopplysninger, også hos våre samarbeidspartnere.

Informasjonsbeskyttelse

Sløyd-Detaljer beskytter dine personlige opplysninger med høy sikkerhet og foretar egnede tekniske og organisatoriske sikkerhetsforskrifter for å beskytte dine personlige opplysninger fra uvedkommendes tilgang, endring, spredning eller ødeleggelse. Kun medarbeidere som utfører spesifikt arbeid som fakturering og kundeservice får tilgang til personlig identifierbar informasjon. Servere som lagrer personlig identifierbar informasjon lagres i et sikkert miljø.

Digitale kommunikasjonskanaler

Vi bruker dine personopplysninger digitalt for å kunne sende deg informasjon angående din ordre i samsvar med avtalen. Etter samtykke fra deg kan du også bli holdt oppdatert på aktiviteter hos Sløyd-Detaljer samt få tilsendt tilbud. Dersom du ikke vil ta imot informasjon som ikke har med din ordre å gjøre, kan du raskt avslutte ved å klikke på medfølgende link.

Rett til informasjon og rett til å klage

Under forutsetning av at du ikke har en ordre eller uregulert faktura har du rett til i følge GDPR, når som helst å be om tilgang til personopplysningene som behandles om deg.  Du kan få feilaktige personopplysninger rettet samt kreve at Sløyd-Detaljer skal slutte å behandle og slette dine personopplysninger, at behandlingen av dine personopplysninger begrenses, å utøve din rett til dataportabilitet samt å innvende mot behandlingen av personopplysningene. Kontakt i aktuelle tilfeller Sløyd-Detaljers kundeservice.

Du har også rett til når som helst å klage til egnet tilsynsmyndighet dersom du anser at dine personopplysninger behandles i strid med gjeldende personopplysningslov.

Endringer av denne personvernpolicyen

Sløyd-Detaljer kan senere gjøre endringer i denne policyen. Den siste versjonen av personvernpolicyen finnes alltid tilgjengelig på vår nettside.