Fikse & oppbevare

Fikse & oppbevare

Hva trenger du å fikse? Har noe gått i stykker? Nesten alt kan repareres, og vi har vi lim til mange ulike typer materiale. Innen området Reparere & Oppbevare finnes mange produkter. Under kapittelet møbelbeskyttelse finner du for eksempel mange gode produkter dersom du trenger å freshe opp eller totalrenovere møblene dine.
Sparkel og fuging, Olje og voks, sakser og andre praktiske verktøy hører til i produktene som du finner under denne kategorien.
Bullet journal er det analoge systemet i vår digitale verden. Bullet journal hjelper deg med planlegging av framtiden og arkivering av gamle ting som har skjedd. Her fører du notater og holder oversikt. Har du en gang startet å skape din egen kreative Bullet Journal, lover vi deg – du vil bli helt avhengig.
En god penn og en blokk er egentlig alt du trenger, men litt klistremerker, fargeblyanter og schabloner gjør det enda litt morsommere.
Til hjemmekontoret trenger du materialer for oppbevaring, blokker og penner. Med en lamineringsmaskin beskytter du bilder, utskrifter og viktige dokumenter. En skjæremaskin for perfekt tilskjæring av papir, bilder og utskrifter av ulike former, kan ingen klare seg uten. Alt du trenger finnes hos Sløyd-Detaljer.

Ingen produkter ble funnet

Trustpilot