Øredobber til jul i fimoleire

Julefin ørepynt med små søte figurer av fimoleire!

Sukkertøystang

Bland 3 deler transparent Fimo leire med en del hvit leire og rull en kort, tykk stang. Rull tynne pølser av rød Fimoleire og legg over den hvite leiren, rull og vri leiren slik at mønsteret ligner en polkagris. Lag små sukkertøystenger og lag to grønne blader og tre røde bær, sett de fast på sukkertøystangen. Stikk en liten øyestilk på plass, knip av med en avbitertang. Sett deretter alt i stekeovnen, følg bruksanvisningen på pakken.

Lussekatter og pepperkakemenn

Lag små lussekatter og pepperkakemenn av Fimoleire. For nøyaktig nyanse må du muligens blande fargene litt sammen. Til lussekattene kan man blande litt orange og brunt sammen med gul leire eller litt oker. Til pepperkake mennene har vi blandet brun Fimoleire med litt hvit og orange leire. Sett fast en øyestilk øverst på figurene og sett alt i stekeovnen til herding.

Nisse

Bland sammen til en hudfarge eller bruk en hudfarget Fimoleire. Lag et rundt ansikt og sett hvitt skjegg, bart, nese og øyne på plass. Fortsett med den røde luen med hvit kant og sett fast en øyestilk øverst i kanten på luen. Sett alt til herding i stekeovnen. Til lussekattene og sukkertøystengene har vi lakkert med blank Fimolakk for fin glans.

Stickmarkører

De små søte figurene kan også brukes som fin pynt på stickmarkørene.


Trustpilot