Kremmerhus til jul

Med en kvadratisk papirbit lager du raskt og enkelt et kremmerhus.  Kremmerhuset kan f.eks fylles med godteri, henges opp i juletreet eller hvorfor ikke bruke det som innpakking av en julegave?!

Tape

Klipp/skjær ut et scrapbookingark til en kvadrat, mellom 15 – 25 cm. Rull sammen til et kremmerhus og sett en dobbelsidig tape på  kanten ytterst og sett det sammen, som bildet viser. Jo mer du ruller sammen kremmerhuset, jo smalere blir det, juster etter smak og behag.

Dekorer

Med  et fint bånd lager du raskt en dekorativ kant rundt kremmerhuset. Spray baksiden av båndet med spraylim og sett det på plass. Start på den spisse delen og følg papirkanten, klipp av på slutten av kanten. Gjør det samme langs den andre kanten, fra spissen og nedover, dytt båndet litt under den øverste papirdelen.

Fortsett med å dekorere

Du kan fortsette å dekorere kremmerhusene med flere motiver. Klipp ut motiver fra klippark, lag en ujevn kant. Gå over med brun stempelputefarge på klipparkene og eventuelt over blondepapiret også, bruk innfargingsverktøy. Fortsett å pynte med blondebånd, knapper og lignende.