Drømmefangere

Fang dine drømmer i en vakker drømmefanger! Like fin uansett hvor den henger i hjemmet og den kan varieres i det uendelige, både i størrelse og dekor. En limpistol er god å ha. Både for å slippe å vente på tørketid og at det går raskere å lage den.

Slik gjør du

Snurr et valgfritt bånd tett rundt stammen. Lim i start og ende. Knyt fast en tråd/en snor, med doble knuter. Det må være en tråd, eller en snor som tåler å dras hardt i. Klipp av overflødig tråd og ta litt lim på knuten. Ta tråden over ringen, rundt den og tilbake, som en løkke. Stram til tråden. Fortsett med det rundt ringen. Se til at det blir jevn avstand mellom løkkene. Større avstand mellom løkkene gir et større nett, og tettere løkker et mindre nett.

Slik gjør du

Gjør på samme måte som på runde en, men her skal løkkene havne på midten av «strengene». Se til å stram ordentlig, slik at nettet blir spent. Det går nå bra å tre på perler hvis du ønsker det.

Slik gjør du

Fortsett som tidligere til nettet er så tett at det ikke går å fortsette, og avslutt med en knute. Klipp av tråden og legg på en dråpe lim, så den ikke går opp.

Slik gjør du

Fest et oppheng og så er det bare å gå løs på deorasjonen med f.eks fjær, perler, kjeder og bånd.

Slik gjør du

Slik gjør du


Trustpilot