Øretelefoner med broderigarn

Øretelefoner med pynt har vært og er en stor trend. Fint med farger og du slipper floker på ledningen. Du har sikkert noen kjedelige, gamle liggende som kan fornyes. Bruk favorittfargene dine og lag helt unike øretelefoner, enten til deg selv eller hvorfor ikke som gave. Det kan føles litt vanskelig til å begynne med, men følger du bruksanvisningen, får du snart dreis på det. Du trenger: Øretelefoner Nabbiperler Avbrekksbladkniv (eller annen spiss kniv) Evt en rundtang og litt tape

Slik gjør du

Velg farge på garnet med lengde ca 1 meter. Knyt en vanlig knute i begynnelsen av ledningen. La den korte enden av garnet følge med langs ledningen. Den lange tråden legges over og siden under ledningen for så å tre den gjennom «løkken». Dra godt til. Den korte tråden «knytes inn» ca 10 ganger, siden kan den klippes av.

Slik gjør du

Fortsett slik til du må feste en ny tråd. Knyt den nye tråden i 10 omganger og bytt til ny tråd, fortsett å knyte. Den gamle tråden er med 10 ganger på samme måte. Fortsett på samme måte til du er ferdig, vær nøye med at knutene legger seg som en spiral rundt ledningen. Avslutt med knute og en dråpe hurtiglim.