Transferark til julen

Se, så mange fine motiver det finnes på våre nye transferark til jul. Skap ulike stiler på lys og lyslykter ved å kombinere transfer-motivene med ulike materialer, sett de på ulike overflater.

Kombiner tekst og motiver.

Her ser du hvordan vi har kombinert bilder og tekst ved å først sette fast bildet, latt det tørke godt og deretter plassert teksten over. Transferfilmen er gjennomsiktig, så metoden fungerer veldig godt.
Se hvordan du fester transfer-motivet  her.

Bladmetall

Her har vi lagt bladmetall i gull rundt transfermotivet. Start med å sett fast transfermotivet og la det tørke. Legg primer på lyset og la det tørke i 15 minutter, det blir gjennomsiktig når det er klart. Legg på et ark, så slett som mulig. Børst bort det overflødige med en myk pensel. Jobb med en side av gangen.

Effektfilm

På effektfilmen ”Starshine” kan man sette fast transfermotivet. Gjør på samme måte som når du overfører motiver på lys, glass eller porselen. Sett sammen effektfilmen med et par skrueniter eller dobbelsidig teip. Fortsett å dekorere med teip hvis du vil. Legg i en lysslynge for fin stjerneglans gjennom filmen.