Enkle og raske kort til den nyfødte babyen

Lag bursdagskort, til-og fra-kort og mye annet morsomt med et par stanser og vakkert papir. Et godt lim og noen konturpenner er gode å ha for hånden når du skal lage kort.

Etiketter og tekst

Skjær eller klipp ut en etikett i passelig størrelse fra et scrapbookark. Hvis ønskelig, kan en brun stempelpute og innfargingsverktøy brukes rundt kanten på papiret. Velg de bokstavene du skal bruke fra pakken med bokstaver. Legg bokstavene med den lille kanten ned på papiret som skal brukes til stansingen. Legg papiret og stansen mellom to kutteplater i Sizzix Big Shot stansemaskin. Kjør stansen gjennom maskinen og løft deretter ut de stansede bokstavene. Lim bokstavene på plass med små dråper lim på etiketten.

Motiv

Vi har valgt et søtt lite lam som motiv. Finn fram alle delene du trenger og stanse de ut i ensfarget kartong. Dersom du mangler en spesiell farge på papiret, kan du gjøre som vi har gjort for svarte detaljer; fargelegge papiret med en svart tusj.
Lim fast de små detaljene på hodet. Pass på og fjerne eventuelt overflødig lim når delene presses mot hverandre. Når limet har tørket, fortsetter du å dekorere etiketten med tekst, ramme og andre morsomme detaljer.


Trustpilot