Enkelt med klippark

Motiver fra klippark er en fantastisk og enkel måte å lage julekort og annen julepynt på. Klipp ut motivet og lim det på, dermed er du ferdig! Med litt «bling» over, ser også sluttresultatet veldig profesjonelt ut.

Stemplet kort

Finn frem et dobbeltkort i kraftpapir. Stemple noen stempelavtrykk rundt kanten på kortet. Klipp ut motivene fra klipparkene. Skyggelegg kantene rundt motivet med en brun stempelpute og et innfargingsverkøy. Sett fast motivet på kortet med dobbelsidig tape eller limputer.

Julekort med nisser

Klipp og brett et kort fra heftet med scrapbookark, ca 15x15 cm. Dersom underlaget og bildene fra klipparkene går i ett, kan du legge en pappbit i en annen farge under klipparkmotivene, slik vi har gjort. Skyggelegg kantene rundt motivet med en brun stempelpute og et innfargingsverktøy. Sett fast motivet på kortet med dobbelsidig tape eller limputer. Glitterlim passer utmerket å dekorere videre med.

Fyrstikkeske og juletrepynt

Her har vi satt fast klipparkmotivet på en vanlig fyrstikkeske og et treskilt. Vi brukte decoupagelakk med glitter i for ekstra julefølelse. Du kan også sette på et blondebånd rundt motivet på treskiltet, bruk smeltelim. Glitterlim passer utmerket å dekorere videre med.


Trustpilot