Blomstrende kort

Vi vet jo alle at blomster og feiring hører sammen. Med disse blomstrende stempelmotivene kan du lage vakre kort i fantastiske farger. Fargelegg blomster og blader etter smak og behag.

Maskering

Ved å maskere stempelavtrykk, kan du bygge opp små grupper av stemplede motiver. Start alltid med det motivet som skal stå lengst foran. Når du har trykket det første motivet, trykker du det over på et kopipapir eller en post-it lapp i tillegg. Klipp ut motivet og legg det stemplede motivet på plass på kortet. Nå kan du trykke det andre motivet du vil ha med i gruppen. Fortsett på samme måte til du er fornøyd med resultatet.

Tekststempel

Stemple teksten på kortet, bruk den hurtigtørkende Staz On-puten.

Fargelegging

Fargelegg stempelmotivet med farge fra Distress puten. Overfør fargen fra puten til et blankt underlag, f.eks til stempelhåndtaket, fargen males på med vann og en god pensel.

Kortkanter

Fortsett å dekorere kantene på kortet med stempelmaling. Overfør fargen til stempelhåndtaket av akrylplast, spray med litt vann og ”dytt” fargen rundt kantene på kortet. Tegn eventuelt ramme rundt kortkantene med svart konturpenn.


Trustpilot