Gran av spatler

Sag, mal og lim en fin gran av spatler til jul!

Sag spatler

Til stammen bruker du to spatler. Sag deretter av endene til en rett kant på 7 stk spatler. Legg deretter spatlene utover til greiner og lag en markering med blyant hvor de skal sages av på neste ende for å få en fin form på granen med den korteste spatelen i toppen.

Mal

Mal spatlene i en grønn farge. Når den grønne fargen har tørket kan du stople på litt hvit maling så det ser ut som det ligger snø på greinene.

Lim

Lim fast greinene til stammen på granen. Mal deretter 5 stk ispinner med sølvmaling og deretter med litt glittermaling. Lim sammen til en stjerne  som bilder viser og lim den fast på toppen av granen.

Sølvtråd

Dekorer med glittertråd diagonalt over greinene. Start med å sette fast tråden med en dråpe smeltelim bak på granen og tre tråden diagonalt over greinene  som bildet viser. Sett tråden på plass på baksiden med lim.

Juletrefot

Bor flere hull inntil hverandre og fil et passelig stort hull i et treskilt. Hullet skal være passe stort til  en spatel. Trykk deretter  spatelstammen til granen ned i treplaten, legg på litt lim ved behov for at granen skal stå stødig.