Nøkkelholder av clipperline

Lag praktiske og holdbare nøkkelholdere av clipperline og karabinkroker. Dersom du er nybegynner, går du inn på inspirasjonsdelen Tips & Teknikker for å se hvordan du lager de ulike makraméknutene.

Fletting

Slå tre lengder av clipperlinen (2,5 mm)i en karabinkrok, de bør måle ca 60 cm hver. Knyt et s.k. reversert halvslag, se hvordan man gjør det under tips & teknikker i inspirasjonsdelen på vår nettside.

Knyt makramé

Knyt makraméknuter, som bildet viser. Se under tips & teknikker i vår inspirasjonsdel for hvordan man lager makraméknuter.

Trekule

Sett sammen de innerste fire trådene med en bit tape. Tre den tapede trådenden gjennom hullet på trekulen (25 mm) og tre den tett opp mot makraméknutene.

Avslutning

Nå har du to tråder som skal løpe på yttersiden av kulen. Lag en dobbelknute på trådene rett etter kulen. Legg den ene tråden dobbelt i løkkeform langs de andre trådene. Den andre vikler du i flere omganger rundt alle de andre trådene, tre deretter enden av tråden inn i løkken. Trekk i tråden øverst for å låse alle trådene, klipp bort trådendene. De andre trådene kan du tvinne opp for penere avslutning.


Trustpilot