Et skinnende Eiffeltårn

21 desember, 2022

Gull og glitter kan man ikke få for mye av når det lakker og lir mot jul. Dette lille Eiffeltårnet i trådsløyd og glitter passer perfekt som dekorasjon til både jul og nyttår. En dekorasjon som varer lenge!

Les hele artikkelen

En liten juleby i vinduskarmen

14 desember, 2022

I stedet for den klassiske julekrybben … kan man bygge en liten juleby med snøhvite hus og med en skinnende stjernehimmel over.

Les hele artikkelen

Skøyter med skinnende detaljer

07 desember, 2022

Filtkledde skøyter med glitrende skinner til å henge opp i juletreet; årets søteste julepynt syr du selv av myk filt.

Les hele artikkelen

Nisselue til gløggen

30 november, 2022

Gløggflasken forvandles til en nisse med en enkel pappkjegle i filt, og nissen blir en fin gave å ta med til adventsfesten.

Les hele artikkelen

Snømenn i juletreet

23 november, 2022

Oftest gjør snøen en kjapp gjesteopptreden før den så smelter raskt bort igjen. Ønsker du deg en mer pålitelig snømann bør du lage den i andre materialer.

Les hele artikkelen

Glass med englevakt

16 november, 2022

Skulle du noen ganger ønske at du hadde en engel på skulderen eller hvorfor ikke på glasset? Når årets første gløgg skal serveres, får englene ta plass på kanten av glasset.

Les hele artikkelen

Lag dine egne former til pepperkakehuset

09 november, 2022

Nå er tiden snart inne for å bake pepperkakehus. I år har vi byttet ut det tradisjonelle taket med trappegavler, og formene lager du selv av tynne metallplater.

Les hele artikkelen

Som sopper i jorden…

02 november, 2022

Få planter er vel så dekorative som fluesoppen. Med sin røde hatt og hvite prikker – og sin forræderske gift, har den stått modell for kunsten i hundrevis av år, ikke minst når det nærmer seg jul.

Les hele artikkelen

Trustpilot