Hjertelig velkommen til Sløyd-Detaljer

Interessen for hobby og håndverk er større enn noensinne. Vi snekrer, strikker og lager ting som aldri før. Selv gamle moteklær og retro opplever nå en renessanse. Hos oss på Sløyd-Detaljer passer dette perfekt da kreativitet og hobby ligger oss varmt om hjertet. I mer enn 50 år har vi levert hobbyartikler og materialer til våre kunder. Vi har en filosofi om at mennesker trenger å bruke den kreative siden for å ha det bra, og for å leve et godt og lykkelig liv. Dette gjør vi vårt ytterste for å formidle til våre kunder.
Vår forretningside er å selge forbruksmateriale og verktøy til hobby, husflid og undervisning. Vårt sortiment – som består av ca 8000 produkter – skal tilfredsstille så mye som mulig av skolens behov for kreative temaer, hobby og profesjonelle håndverkere samt til deg som har en hobby fordi det er så fantastisk morsomt. Vi forsøker hele tiden å være miljøbevisste både når vi velger sortiment og utformer arbeidsrutiner. Siden 2009 er vi ISO 14001 sertifiserte.
Vi håper at du vil bli fornøyd med oss og våre produkter. Vennligst gi oss beskjed dersom du savner noe i vårt sortiment eller du er misfornøyd med vår service. Vi prøver hele tiden å forbedre oss.

Historikk

Sløyd-Detaljer ble startet i 1960 av Dan og Margit Medin. Hovedmålet da var å forsyne skolene med forbruksmateriell til sløyd-undervisningen. På den tiden kom det nytt direktiv fra skoleledelsen at sløyden skulle være mangfoldig, flere materialer skulle brukes i undervisningen som metall, emaljering, rotting m.m. Dan, som arbeidet som sløydlærer, så et stort behov for en heldekkende leverandør som kunne forenkle sløydlærerens innkjøpsrutiner.
Sløyd-Detaljer jobbet kun med salg til skolesløyden i mange år, og enda er skoler en av våre viktigste kundegrupper. Til tross for at kunder, produkter, geografisk marked og katalogen har blitt utvidet gjennom årene har den grunnleggende forretningsideen bestått. Den første katalogen ble utgitt i 1961 og besto av et hefte med stensilark. Dagens katalog trykkes årlig på fire ulike språk som distribueres over hele Norden. I dag lagerfører vi drøyt 8000 produkter og markedsfører mange tunge varemerker som Bahco, Casco, Skil, Alcro, Herdin, Bosch m.m.

For 15 år siden overtok Dan og Margits døtre Monica Medin- Sjöäng og Marianne Medin. Det er kun Marianne, som er VD i foretaket, og som jobber i Sløyd-Detaljer. Til tross for stadig vekst, drives virksomheten på samme måte og i samme retning som sine foreldre.
Velkommen til å klikke deg inn på vår velfylte webshop. La våre idesider inspirere deg. Vi håper våpr webshop oppfyller alle dine behov og forventninger. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss dersom ting ikke fungerer. Vi tilstreber hele tiden å møte våre kunders krav på alle mulige områder.
Alle har en medfødt evne og et grunnleggende behov for en hobby, noen trenger bare litt hjelp på veien.
Lykke til!