Levering

Varene leveres med Bring – Posten. Ordre til institusjoner og bedrifter sendes som bedriftspakke og leveres på døren. Dersom ingen er til stede, sendes det en beskjed til mottakeren om hvor pakken kan hentes. Institusjoner og bedrifter, mottar varene som bedriftspakke. kontroller at antall kolli stemmer med fraktbrevet og at pakken ikke er skadd ved mottak av varene. Gi beskjed omgående til transportøren ved evt skadet pakke. Hvis du ønsker hjelp av vår kundeservice, ring tlf. 32856393. Varer sendes fra hovedlageret onsdager og fredager. Ordre registrert senest kl 15 tirsdager og torsdager, sendes onsdager og fredager samme uke som bestilt såfremt varene er på lager.
Når pakken har ankommet, mottar privatpersoner beskjed om hvor og når pakken kan hentes. Ved oppgitt mobilnummer, gis det beskjed via SMS. Dersom mobilnummer ikke er oppgitt, sendes en hentelapp i posten. Melding via SMS går vanligvis 2 dager raskere enn hentemelding via posten. Vær derfor nøye med å oppgi mobilnummer for raskere levering.

Leveranse til andre land
For leveranser til Sverige, Danmark, Finland og øvrige EU land, vennligst se det respektive landets nettside. Klikk på flagget nederst for å skifte salgskanal. EU flagget betyr at det sendes ordre til samtlige EU land utenom de som har egen nettside. Vennligst kontakt kundeservice for bestillinger utenfor EU.

Søk etter pakke
Ved å oppgi kollinummer på pakken, kan du søke på www.posten.no for å følge pakken.