Betalingsbetingelser

Betalingsfristen er 30 dager for statlige og kommunale institusjoner. Husk alltid å oppgi: Postadresse, leveringsadresse og eventuell fakturaadresse. Oppgi bestillers navn og event. ressurs/bestillingsnummer. Faktura, privatkunde
Etter godkjent kredittkontroll har du som privatkunde mulighet til å handle med 20 dagers kreditt faktura, beløp t.o.m. 3000:-. Fyll ut opplysningene og spesifiser at du ønsker å betale med faktura. Kredittkontrollen utføres automatisk via Businesscheck. Merk at vi kun leverer varene til din bokførte adresse i Folkeregisteret dersom du velger faktura som betalingsmåte. Fakturaen ligger i pakken.
Faktura, foretak
Foretak har mulighet til å handle med 30 dagers kreditt faktura etter godkjent kredittkontroll. Fyll ut opplysningene og spesifiser at du ønsker å betale med faktura. Kredittkontrollen utføres automatisk i kassen.
Ordre over 3000 kr sendes i oppkrav. For sent betalt faktura belastes med 12 % rente og 45 kr i purregebyr.
Du kan også betale med Visa/MasterCard här i webbshopen. Din innbetaling er sikret via Dibs. Ditt kortnummer sendes kryptert direkte til din bank. Butikkeier har ikke tilgang til din bankkonto eller kortinformasjon. Dibs bruker SSL kryptering som er industristandard for sikker kortbetaling.